De beste tingene hjemme som penger ikke kan kjøpe
Anonim

Natacha & Joshua's Handmade Berkeley Apartment

Hvis våre hjem er en forlengelse av hvem vi er (og vi ved Apartment Therapy mener at de er), har det vi har innenfor våre vegger uunngåelig påvirkning av vårt daglige humør, produktivitet og utsikt over livet. Ved å ha visse ting rundt oss, kan vi vesentlig øke vårt velvære. Og her er saken. De trenger ikke å koste en cent. Hvor mange av disse seks ting har du i ditt hus eller leilighet?

Sollys : Solstråler bringer D-vitamin til kroppen din, som igjen har en rekke helsemessige fordeler, inkludert styrket bein. UV-strålene hjelper deg med å sove, øke endorfinene dine og avverge sesongmessig påvirkningssykdom.

→ 5 måter å gjøre Windows-arbeidet ditt Hella vanskeligere for deg

Musikk : Spille av musikk utløser biokjemiske spenningsreduksjonssystemer, noe som gir deg mer komfort og bedre humør. I stedet for andre søvnhjelpemidler, prøv å spille klassisk musikk når du går og legger deg. Det har vært kjent for å helbrede søvnløshet.

Musikk for dine øyne: Vakkert vist postsamlinger

Natacha & Joshua's Handmade Berkeley Apartment

Made Bed: Denne praksisen har blitt kalt en keystone vane - en av de tingene som motiverer deg første om morgenen, gjør deg mer produktiv, og er i sin tur en katalysator for andre gode vaner.

Gjøre sengetøy virkelig gjøre deg lykkeligere? Jeg fant ut

Åpent dørpolitikk: Når du inviterer folk inn og viser dem hvor mye du liker sitt firma, fungerer ditt hjem som en kanal for meningsfylte sammenkomster. Å gjøre det styrker ikke bare båndet ditt med familie, venner og samfunn, men det lar deg også se ditt eget hjem i et helt nytt lys.

Jamies eklektiske følsomhet

Personlig kunstverk og bilder : Å ha ting rundt det du opprettet eller har en del av, lurer på for din lykke. Det minner deg om de tingene du har gjort, og folkene du elsker og bruker tid med.

→ En overflod av kreative måter å vise dine favorittbilder

Adam og Ashleys moderne plante-fylt Portland hjem

Planter : Husplanter har mange fordeler, fra å rense luften for å legge til farge, tekstur og interesse for hjemmet. De kan også gi mye nødvendig vinterterapi for de som hagen i klima ikke passer for året rundt hagearbeid.

→ Det viktigste dekorasjonsverktøyet du ikke bruker

Hva annet er viktig for deg hjemme som også ikke kostet noe?

Apartment Therapy støtter våre lesere med nøye utvalgte produktanbefalinger for å forbedre livet hjemme. Du støtter oss gjennom våre uavhengige utvalgte lenker, hvorav mange tjener oss til en kommisjon.