Beste Kids Fester: Gingerbread Houses
Anonim

Navn: Ellie, 5
Sted: By, Stat

Datteren min ble fem i år og ønsket en "venn" fest for første gang. På en eller annen måte (fortsatt ikke sikker på hvordan!), Var jeg i stand til å distrahere henne fra det lilla / rosa / prinsesse-temaet som synes å overflate i alle områder av hennes liv. Ideen til et pepperkakefeste kom sakte om.

Å lage pepperkakehus fra grunnen til 10+ barn kan virke som en gal ide, men du kjenner ikke mamma min (aka Nana). Hun er en whiz baking og skjedde for å være i byen i forrige uke. Jeg laget en mal, klippe den ut av en brukt kornboks, og hun tok den derfra. Når bitene ble bakt, vi alle flippet inn for å sette miniatyrhusene sammen. Hvert barn fikk et hus og en bolle full av glasur. Ungene hadde det gøy å dyppe de forskjellige godteri i glasuret og stakk det til husene sine. Jeg elsker hvordan (de fleste av dem) viste seg!

Innredningen var litt enklere enn min vanlige bunke-det-på-stil av planleggingsfester, men det virket omtrent rett. Noen få rødpapir-fans, en sømt krans og candy-cane stripet papir for å dekke bordet. Miniatyr flaske børste trær og krukker av godteri tjente som centerpieces. Jeg legger også noen av trærne i glassboller med falsk snø og glitter.

Vi spilte også "hot potato" med julepynt og musikk, pin nesen på reinen, og hadde en marshmallow kaste. Vi endte alt med kake, selvfølgelig!

Takk Randi! Lesere, besøk Randi på Swoon Studio.

(Bilder: Swoon Studio)

• MY PARTY ARCHIVE
• SEND DIN BARNES PARTY