Beste Kids Parties: Akvarium
Anonim

Navn: Carson (1)
Sted: Lenexa, KS

Carson bestemte seg for å bli med i familien vår 10 uker tidlig. Vi er velsignet at han er en sunn og energisk baby som holder oss til å le. Vi visste for sin første bursdag at vi måtte feste i stil. Siden et nytt akvarium har åpnet i Kansas City, visste mannen min og jeg at vi ønsket å ta Carson der. Så vi planla sin første bursdag rundt akvarietemaet.

Jeg laget hjemmelaget hval, krabbe og blekksprut sukkerkaker med kongelig glasur. Jeg har også laget vanilje cupcakes med kremost og smørkremfrysting. Cupcakes ble dekorert med hvite sjokoladekrabber og skilpadder. For en sunnere parabolen hugget mannen min en hai ut av en vannmelon.

Da jeg hadde en god del av tomme babyburger, bestemte jeg meg for å lage mini "akvarier" for festfavoritter. Jeg fant mini plast leketøy hval. Jeg lagde dem med litt glitter, glycerin og vann i glassene og lim toppene på. Jeg skrev hvert barns navn og akvarium på lokket. Dekorasjoner var vevpapir pom poms og en ombre gratulerer med bursdagen banner laget av maling prøve fargeprøver.

Etter festet kom vennene våre til oss på akvariet!

Hva moro - takk Heather!

(Bilder: leser Heather)

• MY PARTY ARCHIVE
• SEND DIN BARNES PARTY