Bertazzoni Dual Fuel Range: Stilig og Effektiv
Anonim

Hvis du tilbringer mye tid over ovnen, kan du vurdere å få et dobbeltbrennstoffutvalg i stedet. Selvfølgelig fungerer ovner godt, men hvis du vil ha noe som vil la deg lage mat for flere gjester, uten å ombygge huset ditt, så kan Bertazzoni-serien være for deg.

Det som er veldig interessant er at disse tobrennstoffene er komplett med en konveksjonovn. Bertazzoni er ikke nytt for dette markedet. De har vært i bransjen i nesten 250 år. Deres serien har opptil seks gassbrennere, en integrert grill og en elektrisk varmluftsovn. De fleste matlagingsområder som vi har sett, har ikke ovner. Vi liker hvordan dette er en nesten selvstendig enhet, og legger til funksjonalitet ved å ha en konveksjonovn. De kommer i en rekke farger, fra rustfritt stål til forskjellige nyanser av grønt og rødt. Når det er sagt, er det andre selskaper som lager et dobbeltbrennstoff, fra Maytag til Cannon.

Alt denne stilen kommer til en bratt pris. Bertazzoni Dual Fuel Range starter på rundt $ 4000 for 30-tommers modell som har fire brennere. Hvis du har penger, er dette definitivt et interessant utvalg å få. Da du forstår at den dobler som en elektrisk varmluftsovn, blir du sparer penger på å kjøpe en enhet. Den kompenserer prisen litt. For ca $ 1, 500 mindre, kan du få Cannon Dual Fuel-serien. Et dobbeltbrennende kokesystem er fortsatt stort sett betraktet som en high-end kjøkkenapparat.

[via Appliancist]