Baby Buddha Stretchy Carrier
Anonim

(Velkommen igjen til Tammy, en av bloggerne prøver å få et sted på Ohdeedoh-laget. Hennes første innlegg er her og kommentarer er velkommen.)

Vi har alltid likt Moby Wrap-utseendet, men hvis du noensinne har sett en som, vel, innpakket, har du kanskje funnet deg selv som skremt av det som vi er.

Det er her Baby Buddha stretchy carrier kommer inn. Vi har hørt det beskrevet som "Moby for dummies" (i ikke-pejorative forstand, selvfølgelig), med tre brukervennlige brikker som kan kombineres for å bære en baby seks forskjellige måter, fra fødsel til toddlerhood.

Baby Buddha-operatøren er hjerneskolen til Vancouver-baserte gründere Ali Cross og Paula Violi. Som en koselig ny mor og babywearing advokat, oppfant Cross sin egen slynge da hun ikke kunne finne en som passet henne. Etter å ha blitt oversvømmet med komplimenter av andre foreldre, klarte hun med Violi, en industridesigner, å skape en operatør som er både ergonomisk og bærekraftig produsert.

Tilgjengelig i et utvalg av farger og stoffer (organisk bambus, organisk hamp og Breathtech® - det samme høyt pustende stoffet som brukes i olympiske idrettsbanespor), bæreren er laget av stoff som er malt i Canada, syet i Vancouver, og kommer i en gjenbrukbar pose i stedet for engangsemballasje.

Bestil det her: Baby Buddha

-Tammy