Er vi dårligere enn våre foreldre?
Anonim

Den andre dagen, en av vennene mine, fortalte meg hvor aggressivt han sparer opp for college for sine to små jenter. "Det er ikke bare barn heller, " sa han, "alt er blitt gal dyrt, og det føles bare at min lønn ikke har vært i orden." Senere sendte han meg en lenke til en artikkel i Cookie Magazine som diskuterte forskjellen i inntektene mellom denne generasjonen og foreldrenes generasjon.

[Bilde fra Namolio's Flickr]

Ifølge artikkelen kan middelklassen i vår foreldres generasjon ganske komfortabelt eie et hus og heve en familie uten å klemme seg i lommeboken. Dagens mellomklasse er ofte tvunget til å velge mellom de to: heve en familie eller kjøpe et hus. Og det er ikke bare familier, enten som sliter økonomisk: singler, unge par uten barn og familier må alle revurdere sine prioriteringer på grunn av deres budsjetter.

Så hvordan klarer vi? Hvis det er noen indikasjon fra vårt nettsted og andre hjemme-sentriske blogger, ser det ut til at flere og flere mennesker lever mindre og smartere. Vi feirer småboliger med kreative layoutløsninger. Vi ser etter inspirerende DIY-prosjekter for å beautify vårt hjem på et budsjett. Vi søker hele tiden etter den flotte bruken på Craigslist eller på bytte møter som vil legge til karakter og spare penger.

I en undersøkelse fra 1975 ble amerikanerne spurt, "Hva gjør et godt liv?" Deretter svarte 38% av amerikanerne med, "mye penger". I 1993 ble den samme undersøkelsen tatt og 63% plukket det svaret. Som noen som bor i denne økonomiske pressekoker av 2008, hva synes du gjør "et godt liv"?