Apper som er seriøst skumle
Anonim

Jeg har denne teorien: App Store er som en mikrokosmos av menneskeheten. Det er mange lyse flekker-lignende programmer som hjelper deg med å donere til veldedige organisasjoner eller lære barn viktige livsferdigheter. Men det er også rare, skumle og stalker-ish-apper som gjør at du vil kaste telefonen over rommet og skjule.

Jeg kommer ikke til å lenke til appene under for den åpenbare grunnen til at jeg ikke ønsker å markedsføre bruken deres (se dette innlegget mer av en advarsel), men hvis du bruker denne kryplisten som en handlekurv, sikkert vet hvor de skal finne dem.

Jenter rundt meg

Navnet på appen sier alt. Ved hjelp av info fra Foursquare og Facebook-innsjekk, pusser Girls Around Me alle de nærliggende damene på et kart for deg, komplett med sine bilder og lenker til alle offentlige sosiale profiler. Heldigvis kuttet Foursquare API-tilgangen til Girls around me, slik at appen for geo-stalking blir straks trukket fra App Store.

På Rebound & Breakup Notifier

Du vet at Facebook-hottie du har øye på? Vel, han / hun er i et forhold. Men hvis du vil bli varslet det øyeblikkelig at det en gang forbudt epleet ditt er tilgjengelig, registrer deg for statusstatusoppdateringer fra en av disse appene (også tilgjengelig som en Facebook-app, enda skarpere!).

Badabing!

Badabing! ble designet for ett formål: å jakte på skarpt kledde bilder av mennesker via Facebook. Appen går gjennom Facebook-venners offentlige fotoalbum og styrer på en eller annen måte å identifisere bilder med bilder av folk som har underbukser eller bikini.

Skummel

Ingen slår rundt bushen her. Selv om det er en stasjonær app og ikke en mobilapp, så "kryper denne" på listen fordi den vet nøyaktig hva den gjør. Skumle spor sosialnettet feeds merket med plasseringsinformasjon, og plotter deretter den digitale breadcrumbs på et kart for deg å følge.

Recognizr

Ansiktsgjenkjenning er et godt verktøy for fagfolk. Men i hendene på ditt daglige kryp, er det rett og slett farlig. Med Recognizr kan du knipse et bilde av en fremmed fra et rom og laste det til appen for å oppdage deres identitet og koblinger til deres sosiale profiler. Heldigvis ser det ut til at denne appen aldri gikk utover en beta-demo.

Spion Verktøy og Svindel Ektefelle Info Kit

Denne er mer en instruksjonsveiledning enn en ressurs. Spy Tools og Cheating Spouse Info Kit gir brukerne trinnvise instruksjoner om hvordan man kan spionere på tekstmeldinger, e-postkontoer, datamaskiner og mobiltelefonoppføringer uten å bli fanget.

Lulu & Playbook

Lulu er blitt kalt "Yelp for Boys." I utgangspunktet logger du på med Facebook-profilen din for å bevise at du er en dame, og siden gjennom dine mannlige Facebook-venner, vurderer dem på så viktige kvaliteter som deres utseende og utgifter vaner. Lulas andre halvdel, Playbook, setter bordene og lar folk vurdere jenter. Playbook ønsker å gi deg et sted å "skryte til brosene dine om din tilkobling." Hva en vinner.

(Bilde: Shutterstock)