Et organisk moderne Toronto hjem
Anonim

Vi er store fans av den industrielle elegante stilen til den canadiske designgruppen Gus *, så da vi plukket opp en kopi av kanadisk hus og hjem med sine Toronto-graver, visste vi at vi var med på en godbit. Gus * designer David Podsiadlo og markedsføringseksperten Amanda Schuler bor i en tre-roms dupleks med sin 18 måneder gamle sønn. Huset er fullt av gode ideer, inkludert noen billige løsninger som ser ut som om de brøt banken ...

I hele huset viser lønngulv knuter og mønstre i skogen, og legger varme til plassen. Et av deres tips for DIY-prosjekter: Bruk rå tømmer med galvanisert stål for et industrielt elegant utseende.

I spiseområdet malet de en tavlevegg. Den plassbesparende vinstativet er tilgjengelig gjennom Gus *.

For det store spisebordet dekket David en grunnleggende IKEA kjøkkenøya med et rustfritt stålark. David og Amanda brukte også eksponert elektrisk slange for belysning gjennom hele rommet, et billig alternativ for overhead belysning.

Kjøkkenskapene ble kjøpt på IKEA og retromontert for å passe til rommet. David og Amanda installerte en flis bakpluss og under-kabinett belysning å kle det opp.

I tillegg til denne turen inkluderer "Cheap and Chic" utgaven av Canadian House & Home fire andre hjem som bruker smarte pengerbesparende strategier. De har også en video tur til David og Amanda hjemme online.

Bilder: David Bagosy for kanadisk hus og hjem