Alice, vårt hus sitter drept våre planter
Anonim

Kjære Alice,

Kjæresten min og jeg kom nettopp tilbake fra en to ukers tur for å finne ut at alle våre planter (unntatt kaktus og noen sukkulenter) har dødd. Før vi dro vi arrangerte med en venn å ta vare på våre planter og kom og se på leiligheten vår mens vi var borte.


Vi forlot ham et sett med våre bygg- og leilighetsnøkler, veibeskrivelser for å ta vare på plantene, ønsket ham velkommen til innholdet i vårt pantry og kjøleskap, og la ham få vite at han kunne bo på leiligheten vår og dra nytte av klimaanlegget.

Halvveis gjennom turen sendte vi en sjekkliste og ba ham om å ta med noen pakker som vi ventet. Han reagerte aldri, men det var ikke av karakter for ham, så vi tenkte ikke noe på det. Men nå da vi har kommet tilbake for å finne mange av våre planter døde eller syke, er det klart at han aldri kom over. Vi har heller ikke vært i stand til å spore ham. Selvfølgelig vil vi være sympatiske hvis vi finner ut at han er syk på sykehuset, men hvordan skal vi fortsette? Ville det være upassende å be om hjelp til å kjøpe nye planter som erstatter de gamle?


Vennlig hilsen,

Perturbed Plant foreldre


Kjære PPP,

Det suger virkelig at vennen din droppet ballen og forsømte plantene dine. Det er sikker på å komme hjem for å komme hjem til! Men jeg tror du må suge den opp og la den gå. Det høres ut som om du ikke betalte denne vennen for hans plantevannstjenester (foruten kjøleskap og klimaanlegg) og selv om hans forsvindende handling ikke var ok, kvalifiserer den også denne situasjonen som en tjeneste, ikke en jobb.


Du sier at ikke å svare på tekster er hans MO, så jeg er litt overrasket over at du vil stole på at denne vennen er din gå til leilighetsvakt. Du lytter heller ikke særlig bekymret for at han siden har forsvunnet, så kanskje det også er en vane. Tror du han unngår deg fordi han vet at han har slått seg? Jeg tror at første rekkefølge er å finne denne vennen. Når du gjør det, vær så snill å uttrykke irritasjonen din, men jeg tror ikke å spørre om refusjon av plante er verdt det. Krit denne en opp til en leksjon lært om å velge pålitelige hus sitter.


Kjærlighet,

Alice

Har du noe for Alice? Send inn ditt eget spørsmål om livet hjemme til