Alice, min støyende nabo er også min utleier!
Anonim

Kjære Alice,

Kjæresten min og jeg flyttet inn i en flott leilighet i et flott nabolag omtrent seks måneder siden. Våre utleiere bor i enheten over oss, og vi er deres første leietakere. To måneder før vi flyttet inn ønsket de å møte oss og under samtalen spøkte de seg om hvordan de virkelig trenger å få tepper da de har to små barn, men de forsikret oss om at det ville bli tatt vare på før vi flyttet inn.

Siden vi har flyttet inn, har vi lært den harde måten at en av ulemperne til den nye konstruksjonen er veldig dårlig lydabsorpsjon, det er så ille at vi kan høre hundene sine klør på gulvet. Når barna løper rundt (som er ganske ofte), høres det ut som en stampede og det er virkelig forstyrrende. For eksempel, hvis vi ser på TV, må vi faktisk øke volumet slik at vi kan høre det! Vi har broached emnet med dem mer enn en gang.

Noen måneder etter at vi bodde der, ba vi om en oppdatering, og kona til paret (den som handler med oss) forsikret oss om at de skulle forholde seg til teppesituasjonen da sommeren kom rundt. Det var også så ille en natt (forbi 11:00), at kjæresten min snakket henne for å spørre om de ikke hadde noe imot å holde det nede da vi planla å gå til sengs og da det ikke stoppet, gikk han til å banke på deres dør, og de var ikke unnskyldende i det hele tatt. Det har vært andre ting som har tatt svært lang tid å bli løst, for eksempel ingen skjermer på ryggvinduene, noe hun forsikret meg entreprenøren ville takle. Det har vært veldig frustrerende og jeg føler meg utro fordi kjæresten min og jeg bruker mye penger på leie hver måned. Det siste jeg vil, er å skape en vanskelig situasjon med min utleier, fordi vi virkelig ønsker å være gode leietakere. Jeg vet også at med unntak av tepper er alle de andre utestående problemene ting jeg lett kunne gjøre selv og deretter ta ut av leien, men hver gang jeg spør hun lover meg at hun eller entreprenøren er på den og jeg ikke Jeg vil ikke fornærme hennes evne til å få ting gjort. Det er nå nesten slutten av sommeren, og alle disse problemene som skulle løses, er fremdeles til stede. Teppet problemet alene er noe de har lovet å håndtere i nesten åtte måneder. Hvordan løser kjæresten min og jeg dette en gang for alle uten å skape spenning med våre utleiere?


Takk,

Tentative Leietaker


Kjære Tentative,


Da jeg leser at disse var førstegangsherrer, tenkte jeg "oh oh", og fortsatte å nekte hodet mitt sammen med resten av brevet. Denne situasjonen er så vanskelig og vanskelig (spesielt siden de er naboene dine!), Men jeg tror du har vært veldig tålmodig og forståelse, og det er på tide å slutte å være så forsiktig.


Jeg ville være villig til å satse på at de ikke var akkurat forberedt på alt ansvaret som følger med å være utleiere og finner ut at det er mye arbeid. Men bare fordi de opplever en læringskurve, betyr ikke at du må lide. Du gjør din del ved å betale leie; de trenger å gjøre sin del ved å håndtere vedlikeholdsproblemer i leiligheten din.


Jeg vil starte med å sette din forespørsel skriftlig. Vær vennlig, men fast. Si at du er skuffet over at teppet og andre vedlikeholdsproblemer ikke har blitt tatt vare på i tide, og du vil gjerne lage en plan for at disse lovede forbedringene skal gjennomføres så snart som mulig. Forklar at du veldig mye vil være på gode vilkår, men du må ha disse tingene behandlet. Sende en e-post, i stedet for bare å ha en vennlig samtale, vil indikere at du er seriøs om disse tingene, og det vil skape et papirspor.


Jeg vet ikke vilkårene i leieavtalen din, men jeg tviler dessverre på at du kan tvinge dem til å installere teppet lovlig (heller ikke vil du gå den ruten). Men hvis det er andre sanne vedlikeholdsproblemer i leiligheten din nå eller i fremtiden som ikke er tatt vare på, har du rettigheter som leietaker. De trenger å gå opp og ta vare på deres eiendom og deres leietaker (deg). Forhåpentligvis er dine utleiere ikke forsiktig forsømmelig, men bare opptatt, og dette vil være sparket de trenger for å innse at de trenger å komme på ballen.

Lykke til!


Kjærlighet,

Alice

Har du noe for Alice? Send inn ditt eget spørsmål om livet hjemme til