Alice, mitt hus gjest vil bare ikke forlate
Anonim

Kjære Alice,

Min kusine flytter til byen min, og jeg gjorde en feil med å invitere henne til å bli på min sofa mens hun leter etter en leilighet. Jeg trodde dette ville ta noen uker, maks. Så langt har det vært en måned, og det virker ikke som om hun gjør veldig mye fremgang på sitt eget sted. Hun prøver, men budsjettet hennes er svært begrenset (som jeg bare fant ut når hun ankom) og så har hun det vanskelig å finne noe hun har råd til. Det handler ikke om penger. Faktisk vil jeg ikke prøve å belaste hennes leie eller noe fordi jeg føler at det bare spiser opp sparingene hun trenger for å få et sted. Jeg er bare veldig lei av å ha noen i rommet mitt hele tiden. Hun er fin og rydder opp etter seg selv, men stedet er veldig lite, så det blir stressende og jeg er virkelig klar til å få mitt personvern tilbake. Hun har heller ikke jobb ennå, så det er 24/7. Men hun er allerede her; Jeg kan ikke bare kaste henne ut med noe sted å gå. Hva burde jeg gjøre?

Vennlig hilsen,
Hater å være vertinne


Kjære vertinne,

Åh kjære. Det er grovt. Jeg kan se at du allerede har innsett at en åpen invitasjon kan gjenopprette veldig raskt. Først et spørsmål: har din fetter noen andre rundt som hun vet? Med andre ord, kan du overlate henne til en annen slektning eller venn om en stund? Jeg tror en måned på sofaen din betyr at du har gjort din plikt, så hvis det er noen andre som vil være villige til å ta en tur som vert, bør du la dem.

Hvis ikke, blir ting litt vanskeligere. Hvis du kan gjøre noe for å hjelpe henne med å finne et sted (som du ikke allerede har), må du gjøre det. Ring til en tjeneste, velg dine kolleger for ledige stillinger - du hjelper deg selv også. Hvis det ikke virker, tror jeg det er tøff kjærlighetstid. Du må gi henne en tidsbegrensning. Jeg kan være det, selv om hun ser, er hun litt for kresen fordi hun føler at hun kan ta seg tid. Hvis du forteller henne rett ut at du egentlig kun kan være vert for henne i noen få uker, må hun få henne til å ta henne i ratt og finne ut noe, selv om det bare er noe midlertidig som en underlease mens hun tar sin tid ser.

Lykke til.

Kjærlighet,
Alice

Har du noe for Alice? Send inn ditt eget spørsmål om livet hjemme til