Alice, min venns kjæreste er en bully
Anonim

Kjære Alice,

Jeg har en liten tettsittende vennegruppe, og vi har alle vært venner nå i flere år siden college (vi er i vår siste tjueårene). En av jentene i gruppen har sett en kjæreste for det siste året, som jeg, og andre, synes å være veldig uhøflig og en mobbing. Siden de har begynt å danse, vil hun bringe ham til arrangementer og fester uanmeldt.

Jeg ble mobbet veldig dårlig på videregående skole og jeg trenger ikke å være rundt voksne som oppfører seg slik. Han får meg til å føle meg veldig ubehagelig, og det har kommet til det punktet hvor jeg vil forlate hendelser tidlig eller ikke delta dersom han er der. Hun har brakt ham flere ganger til hendelser i huset mitt, ubudne, og jeg føler meg ikke komfortabel å invitere ham inn i hjemmet mitt. En av våre venner førte opp til henne at hun er redd for at kjæresten er fornærmende, men vår venn sier at det ikke er tilfelle.

Jeg vil gjerne kaste en liten sammenkomst i helgen for noen venner, og invitere henne til å bli med siden jeg fortsatt liker henne og ikke vil utelukke henne. Hvordan inviterer jeg høflig, men selvsagt, bare henne, og ikke kjæresten sin, til hendelser i hjemmet mitt?


Takk,

Mobbet


Kjære Bullied,

Det er klart at noe er her ute. Din venns kjærlighetsliv er hennes virksomhet, men under ingen omstendigheter bør du tillate noen inn i ditt hjem som gjør at du føler deg ubehagelig. Jeg er sikker på at det ikke er noen hemmelighet for din venn at du (og det ser ut til at andre) ikke setter pris på kjæresten sin oppførsel (spesielt siden hun har venner spør henne om hun blir misbrukt). Hun blir sannsynligvis ikke overrasket når du forteller henne at du ikke er komfortabel med å ha ham over.

Begynn med å si noe enkelt slik: "Jeg vil gjerne invitere deg over denne helgen, men jeg foretrekker at du ikke bringer kjæresten din sammen." Hvis hun presser deg på hvorfor, ikke vær uhøflig, men ikke sukkermykke det. Du kan absolutt fortelle henne at du ikke liker hva kjæresten gjør og sier til deg og dine venner. Ikke klandre henne for sin oppførsel, bare gjør det klart at hvordan han handler ikke er velkommen rundt deg.

Kjærlighet,
Alice

Har du noe for Alice? Send inn ditt eget spørsmål om livet hjemme til