Alice, jeg er sint at mine gjester var uhøflig mot hundene mine
Anonim

Kjære Alice,


Jeg elsker å være vertinne. Jeg har en stor leilighet satt opp med et rom som er svært sjelden brukt. Vanligvis er det bare meg, SO og våre to Boston Terriers. Alle som kjenner meg, vet hvor viktig disse to hundene er for meg. Ja, jeg er helt en av de jentene. Faktisk er nesten alle vennene mine like like besatt av hundene mine som jeg er. De er små, vennlige hunder, og ingen har noen gang hatt et problem med dem, til denne helgen.

Jeg betraktet dette paret som jeg visste veldig bra, så jeg hadde ikke en enkelt reservasjon om å la dem bli hos oss i fire dager. Imidlertid oppstod det problemer så snart de gikk inn i døren, var veldig standoff og klosset mot hundene mine. Det ble klart i løpet av de neste fem minuttene at jeg måtte flytte hundenes kenneler, endre timeplanen deres og holde dem av deres vanlige stol fordi våre gjester hadde bestemt seg for å sette bagasjen der.

Jeg var veldig forsiktig med å spørre om en av dem hadde noen allergier, noen dårlige minner med hunder eller andre bekymringer jeg burde bli oppmerksom på, som de bare svarte at de bare ikke liker hunder. Jeg har møtt sine to katter ved flere anledninger, og de er like vennlige og trengende som hundene mine, og jeg la dem sitte i fanget mitt hver gang jeg går til huset deres til tross for å være litt allergisk!

Jeg har åpenbart ingen forståelse av hvordan jeg skal være partisk mot hunder, eller hva det føles. Jeg har en veldig vanskelig tid å bestemme om jeg egentlig bare er overfølsom fordi noen er ment for mine babyer, eller hvis jeg skal si noe til dem om hvordan huset de bor i tilhører hundene mine like mye som meg, og deres handlinger er uansett og uhøflig.

Vennlig hilsen,

Crazy Dog Lady

Kjære Crazy,

Det er klart at du elsker hundene dine veldig mye, og det er flott. Jeg er glad de bringer deg så mye glede. Men jeg tror du er litt sensitiv.

Fra ditt brev er jeg uklart med nøyaktig hvorfor nøyaktig du beskriver deres oppførsel som "uansett og uhøflig." Du nevner at du måtte flytte hund kennelene, endre deres tidsplaner og holde dem av deres favorittstol. Det var alt du gjorde, ikke dine gjester. Jeg er villig til å satse på at gjestene ikke vet noe om hunder (siden de fortalte deg at de bare ikke liker dem), og de vet ikke spesielt om hundens vaner. Hvordan var de å vite at de fornærmet deg ved å be om en bryter opp? Husk, i stedet for å snakke opp, tok du imot disse endringene. Jeg er sikker på at de ikke skjønner at du er fornærmet fordi de ikke tror at disse tingene er en stor avtale. Men du gjør det, så det er ditt ansvar å sette foten ned hvis du er ubehagelig med noe som skjer i ditt eget hus.

Det høres ut som om de ikke har fawn over dine søte kjæledyr, som mange andre venner gjør, og jeg tror det kan ha skadet dine følelser litt. Jeg vet at det er vanskelig for deg å se fordi du elsker dem så mye, men ikke alle forbinder seg med alle typer kjæledyr. For eksempel tror jeg rotter er skumle. De har små graspy hender og røde øyne som stirrer i din sjel, og jeg forstår bare ikke hvorfor noen ville beholde en som et kjæledyr. Men noen gjør det. Og de elsker dem! Hvis jeg skulle bli hos noen som hadde en kjæledyr rotte, ville jeg tolerere det og være høflig, men jeg ville ikke gå ut av min måte å snakke om det, og jeg ville absolutt ikke ønske å holde den. Nå sier jeg ikke at hundene dine er som rotter, jeg sier ganske enkelt at folk elsker forskjellige typer dyr for alle slags grunner, og bare fordi de ikke liker hunder, er det ikke en personlig avfront mot hundene dine eller deg .

Du elsker hundene dine og de vet det, og det er alt som virkelig betyr noe uansett.

Kjærlighet,

Alice

Har du noe for Alice? Send inn ditt eget spørsmål om livet hjemme til