Alice, en RV har tatt opp Permanent Residence i mitt nabolag
Anonim

Kjære Alice,

Jeg bor over gaten fra en park som har et gressletteområde, et fellessenter og en lekeplass. RVer parkerer ofte langs parkens omkrets, men spesielt en mann har bodd her i nesten et år og etterlater matavfall og hundens kjepp i parken. En nabo og hennes barn ble også våknet midt om natten ved å skrike trusler mot noen. Noen av oss er ikke fornøyd med hans tilstedeværelse, og etter å ha forsøkt å snakke med ham direkte om ikke parkering foran husene våre, har han nektet å ringe politiet for å prøve å flytte ham sammen med enhver tvangsfull ordinasjon. Andre naboer merker oss NIMBY og tror vi burde la ham være siden han er i en uheldig situasjon. Hva tar du med?


Takk skal du ha,

frustrert


Kjære frustrert,

Først av alt måtte jeg slå opp NIMBY, noe som betyr, "Ikke i min bakgård." Jeg tror du er berettiget i din bekymring. Det er en ting å være camping i et boligområde og være en respektfull nabo, det er ganske annet å skape søppel og vekke alle oppe midt om natten. Tenk på det slik: Hvis denne mannen bodde i et hus i nabolaget ditt og oppfører seg slik, ville du sannsynligvis være like miffed.

Siden du har prøvd å snakke med ham direkte, og han tok ikke sjansen til å forme seg og beholde sin velkomst, tror jeg at politiet er de riktige menneskene til å vende seg til.


Kjærlighet,
Alice

Har du noe for Alice? Send inn ditt eget spørsmål om livet hjemme til