Råd for en ovnfri men ellers perfekt leilighet?
Anonim

Q: Etter to måneder med jakt på leiligheten så jeg endelig en leilighet i dag som jeg elsket absolutt. Det er i en av mine favoritt nabolag til en svært rimelig pris (alle verktøy inkludert, og sentralvarme / AC for å starte!). Det er 1.000 kvadratmeter og har moderne finish, nydelige tregulv, og in-unit vaskeri. Problemet er at det ikke er ovn, og jeg er forelsket i matlaging ...

For å være ærlig, synes hele kjøkkenet - et veldig lite hjørne som består av vasken, noen skap og en elektrisk komfyr med 2 brennere - som en ettertanke i design, noe som er trist fordi utleieren fortalte meg at hun hadde rehabbet hele bygningen da hun kjøpte den.

Nåværende leietaker bruker en liten brødrister ovnen for å lage mat alt. Bra for henne, kanskje, men ikke for meg! Jeg må bake kaker og kaker og lasagne og kalkuner! Jeg spurte om det ville være en mulighet for å installere en ovn, men dessverre er det ingen tilkoblinger, slik at utleier ikke kunne installere en selv om hun ville. Så vidt jeg vet er konveksjon ovner det eneste andre voksne alternativet (for å unngå tvil, er mikrobølgeovn alt ikke et alternativ!) Til gassovner.

Jeg er ny på konveksjon ovner og vet ikke hvordan de sammenligner med vanlige gassovner. Spørsmålet mitt er, burde jeg selv bry meg med konveksjon ovner og vurdere å ta denne leiligheten? Og har noen en anbefaling for en spesielt fabelaktig konveksjonovn som a) er stor nok til å håndtere hardcore-matlaging, b) vil ikke bryte banken (jeg vil sannsynligvis ikke gå over $ 300) og c) lage god mat? Takk for eventuelle råd du har! -Sendt av Christine

Redaktør: Åh, Christine, jeg føler smerten din! Bare denne uken har jeg brukt min ovn for å steke tomater, lage pizza, bake fennikel flatbread, lage en kål gryte og bake en Rabarber smuldre. Jeg er også forelsket i baking, og vil virkelig savne å ha en ovn, spesielt om vinteren når det egentlig er en varmekilde. Den eneste innsikt jeg har å tilby er at jeg jobbet som konditorassistent i et profesjonelt kjøkken i 3 år, og vi hadde en fantastisk konveksjonovn. Selvfølgelig var det pro-grade så jeg er sikker på at det var $$$$, men kanskje en restaurant forsyning butikk eller en utendørs business restaurant kan ha noe å tilby? Bare vær sikker på at spenningen fungerer med leiligheten din! Lesere, hva anbefaler du?

• Har du et spørsmål til samfunnet vårt? Send oss ​​ditt med et bilde eller to vedlagt (spørsmål med bilder blir besvart først).

Apartment Therapy støtter våre lesere med nøye utvalgte produktanbefalinger for å forbedre livet hjemme. Du støtter oss gjennom våre uavhengige utvalgte lenker, hvorav mange tjener oss til en kommisjon.