7 feriehusplanter for folk som er lei med poinsettia
Anonim

Det er en tid og sted for å omfavne tradisjon. Men noen ganger må du bare danse til en annen melodi. Hvis de kvintessige julestjernene ikke er juleferien din, trenger du ikke å bøye deg helt ut av å nyte festlige kremplanter. Her er noen andre alternativer, passer for sesongen og tilstrekkelig unik.

amaryllis

Spektakulært prangende, blomstrer disse tropiske løkene innendørs om vinteren og er en annen tradisjonell ferieinnredning. Amaryllis blomster kommer i rød, hvit, fersken, rosa og til og med gul, og de er sikker på å lyse opp den mørkeste vinterblåen.

Paperwhites

Paperwhites er en annen nydelig pæreblomst som kan dukke opp hjemme i ferien. De ser delikat og upretensiøs i en orkanvase kantet med småstein, og hvis du strever når du plasserer pærene i den, kan du forlenge den stjerneklare hvite blomstringsvisningen.

Julekaktus

Julekaktus krever spesiell omsorg for å tvinge dem til å blomstre, så de som blomstrer om vinteren har fått denne omsorget andre steder, slik at du kan nyte de lyse blomstene mens verden utenfor er sovende. Det er også et flott gavegivende anlegg fordi du kan forplante utklipp enkelt og i årene som kommer.

Holly Plants

Med sine skinnende, mørkegrønne blader og søte kluster av røde bær, er Holly planter jul.

Cyclamen

Cyclamen planter kommer i ulike nyanser av rød, rosa, maroon og hvite, nydelige ferie toner. Blomstene kan vare over åtte uker, og bringer farger og liv i hjemmet ditt.

bromeliad

Ingenting chases bort følelsen av kulde som en levende tropisk plante. En blomstrende bromeliad er enda mer spesiell på grunn av blomstens transience; de fleste bromeliads blomstrer bare en gang før deres energi blir omdirigert til å lage hvalpe, hvem vil bli neste generasjon bromeliads.

Norfolk Island Pine

Disse er "mini juletrær" du ser, prikket med grov glitter og for kjære å motstå. De lager en flott vertinne gave og pakker massevis av ferie ånd inn i sine søte små grener.

→ The Hardware Store Houseplant som gjør et perfekt lite rom juletre