7 Kreative ideer til en morsom dato-natt hjemme
Anonim

Chris + Amber er gammelt + nytt renovert hjem

Hvis du vil være en homebody, vær en homebody! Du kan fortsatt ha tonnevis med moro å bo sammen med din betydelige andre, spesielt hvis du er bevæpnet med denne listen med 7 morsomme hjemme-døgn-nattidéer. Få din øl-drikking, hyper-konkurransedyktig, topp-av-lunger-sang selv klar til å ...

Se en film og google et drikke spill

Film natt hjemme er en klassisk date natt av en grunn. Pep det opp ved å finne en flick med sitt eget drikkespill. Drinking Cinema er en nettside database av film drikking spill som burde vise seg å være nyttig her (det forteller deg også hvor hver film er tilgjengelig for å streame). Eller gå for et spill som gjelder for hvilken som helst film, som Santa Hat-drikkespillet.

→ 10 Netflix Streaming-filmer for en hjemme-date natt

Syng YouTube Karaoke (ja det er en ting)

Gå over til YouTube og søk "karaoke" for å finne videoer som spiller instrumentalversjoner av favorittsangene dine og vise teksten rett på skjermen, akkurat som på din favoritt karaokebjelke. Dette fungerer spesielt bra hvis du har Apple TV, en spillkonsoll eller noe som kan spille av videoer fra telefonen til TVen.

Lær å lage et nytt måltid sammen

Avhengig av dine ferdigheter på kjøkkenet, kan dette være noe enkelt (som spaghetti) eller noe litt mer utfordrende (som å rulle din egen sushi).

→ 10 vinnende oppskrifter for en romantisk date natt hjemme

Ta den hakkede utfordringen

Akkurat som Food Network-showet. Spør en venn, familiemedlem eller meget vennlig dagligvarebutikk gutt for å fylle to papirposer med svært merkelig utvalg av ingredienser. Bruk dem, pluss resten av maten i pantry, for å lage nye og uvanlige retter til hverandre. En av dere kan gjøre en forrett og dessert mens den andre forbereder hovedretten.

Lag din egen ølsmaksing

Finn en dagligvarebutikk eller brennevinbutikk som lar deg blande og matche seks-pakker fra deres håndverkbruggseleksjon, og de setter opp øl-smaksprøver i høye skuddbriller for hverandre. Ta notater og sammenlign dine favoritter. Her er en liten ølprosessfest fra Cooking Channel.

Plukk ut og spill et nytt brettspill

Gå for noe utenfor din komfortsone. Min mann og jeg har nylig kommet inn i spill i euro-stil, noe som er mye morsommere og mer interessant enn de gamle vaktspillene som Monopol. Ticket to Ride, Carcassonne og Suburbia er våre favoritter akkurat nå.

→ 10 beste brettspill for en natt i

Spill en-natt Fantasy Football (eller en annen hendelse)

I Fantasy Football lager du en liste over profesjonelle spillere fra alle de forskjellige lagene i ligaen, og legger deretter opp alle sine individuelle poeng og prestasjoner for å gi deg en lagscore, som du så grop mot motstanders lagspill for uken. Du kan gjøre dette som en duo - bare for en natt - ved å plukke en kort liste (5 spillere) fra hvilken to lag som spiller den kvelden. Legg det opp når spillerne scorer touchdowns eller feltmål.

Dette samme en-natt-fantasispillet kan gjelde for enhver annen sport eller begivenhet: Tildeling hjemme kjører til en baseball spiller, eller seier poeng til kjendiser som vinner kategorier på utmerkelser (jeg lager et Fantasy Oscars-spill hvert år for min Oscar-fest).

Hva er din favoritt hjemmeide date natt ide?

Flere innlegg i Bryllupskanalen

Er det viktig å være design-kompatibel med din venn?

Hvordan være den beste bryllupsgleden noensinne