6 små hjem myter vi trenger å knuse en gang for alle!
Anonim

Kaffe med Carl i hans vognhus

Tenker på nedsettelse til et mindre hjem, men redd for noen av ryktene du har hørt om det? Vi er her for å ødelegge alle de gale myter om lite hjemmeopphold.

Myte: Du kan ikke dele en liten plass

Tror du må leve ensom hvis du ringer et studio eller et lite rom hjemme? Ikke så! Massevis av par, housemates og familier har skapt rommet de trenger i et lite hjem. Trikset ser ut til å være skreddersydd lagring, regelmessig decluttering, god kommunikasjon og en måte å mentalt "komme vekk" fra personen eller personer du deler din lille plass med når du trenger litt tid alene. Ikke overbevist? Sjekk ut virkelige eksempler på flere personer som gjør det til å fungere i små hjem:

→ Inspirasjon for Livin 'Large i små familiens hjem

Myte: Du kan ikke underholde i et lite rom

Vi sier ikke at det er super lett å underholde når du har en super liten plass, men det er ikke umulig. Du kan alltid omorganisere hjemmet ditt slik at det passer et spisebord (eller midlertidig bord) i stuen (ved hjelp av sofaen på den ene siden av spise og stoler fra rundt huset på andre sider). Eller du kan bare ha en haug med tallerkener og skuffer med mat til matlaging som er spredt rundt din lille plass mens gjestene blander seg rundt.

→ Hvordan å underholde stor i et lite rom

Myte: Større er alltid bedre

Det er den falske oppfatningen at å ha mer plass er alltid det beste valget. Som om du har valget mellom et stort hjem og et lite hjem (og har råd til begge), hvorfor ville du ikke velge det større alternativet? Ta det fra meg og min personlige erfaring, ja det er luksuriøst å ha mye plass og ekstra soverom for gjester, men det er også mye mer plass til å fylle opp med ting og flere kvadratfot for å holde ren. Nancy deler også hvorfor hun har lært å elske å leve lite:

→ Hvordan å bo i en liten leilighet gjorde meg lykkeligere og saner

Myte: Alle dine møbler må være små for å matche

Det er sant, du må vurdere proporsjoner og balanse når du bringer inn møbler til ditt lille hjem. Og det er noen tilfeller der å holde møblene små, kan det virkelig hjelpe et lite hjem å føle seg luftig og åpen. Men det er ikke loven. Du kan helt snike et snitt i en liten stue eller ha et soverom som er all seng hvis du skal ha en koselig atmosfære.

→ Trick of the Trade: Seksofaer i små områder

Myte: Du kan ikke passe hobbyer eller jobbe i et lite rom

Føler du at du ikke kan gjøre noe moro i din lille plass fordi du må gjøre plass for å leve? Ikke sant! Du kan passe et lite arbeidsrom og en liten lagring i selv de minste husene for å gi deg en arbeidsflate og et dedikert sted for arbeid eller hobbyer. Som noe, har du nettopp det å slå av sted regelmessig, slik at det ikke tar over resten av rommet ditt.

→ Ja, du kan tilpasse et hjemmekontor til ditt lille hjem
→ Slik sniker du et hjemmekontor til ethvert rom

Myte: Du må være minimalistisk for å leve i et lite rom

Hei, jo mindre ting du har, desto lettere er det å leve i omtrent alle størrelser. Men du trenger ikke å sende deg til en minimalistisk livsstil for å leve i et lite rom hvis det ikke er noe du har. Du må bare bli kreativ for å tilpasse din lille plass, slik at den fungerer for din livsstil (og ja, kanskje declutter regelmessig slik at du ikke har for mye ting).

→ 7 måter å erobre rot i en liten plass
→ 13 Smarte Instruksjoner for små områder