5 måter ditt hjem kan hjelpe deg med å oppnå arbeidsbalanse (eller få deg litt nærmere, uansett)
Anonim

Audrey er koselig industriell Soho leilighet

Ahh det unnvikende arbeidet / livet balansen. Noe vi alle ønsker vi hadde mer av. Noe får noen av oss ikke hele tiden. Livet er ikke en rett linje, men en kurvbaner - noen ganger vil arbeidet ta opp mer oppmerksomhet og andre ganger livets vilje. Men det er noen ting du kan gjøre i hjemmet ditt og med hjemmet ditt for å øke sjansene for å slå den balansen litt oftere.

Hvis du glitrende forlater arbeidet nøyaktig ved stengetid uten å se tilbake ... ikke tenke på det før du klokker i neste morgen, er dette innlegget sannsynligvis ikke for deg. Dette er for alle de lidenskapelige workaholics som elsker jobben sin ... og kanskje tilbringe litt for mye tid på det. Entreprenører og heltid frilansere du teller også!

Ditt hjem kan ikke kontrollere hvor mye eller hvilken type arbeid du gjør når du er på kontoret eller gjør arbeidsbelastningen lettere, men det kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av en ikke-arbeidstid du måtte ha. Det kan bidra til å lette planen din på andre måter, noe som kan gi plass til flere ting som ikke fungerer. Det kan gjøre tiden du bruker tilbringer hjemme mer rik og fylt med moro. Og det kan gjøre deg mer rustet, mer motivert og ditt beste selv, slik at du kan angripe arbeidsprosjekter raskere og mer effektivt (og kanskje til og med forlate arbeid når du vil).

Du kan jobbe med hjemmet ditt for å rense det raskere og effektivt, slik at du har mer moro tid

Tilbringe hele tiden med å rydde hjemmet ditt - eller svømme i et rot - tar bort for mye av din dyrebare arbeidstid, og kan få deg til å føle at alt du gjør hver dag er vakuum eller arbeid på en bærbar datamaskin. Men å finne riktig rengjøringsplan for din livsstil, samarbeidet med kontinuerlig å jobbe med det, plukke opp deg selv regelmessig og be om hjelp fra de andre menneskene du jobber med, kan alle hjelpe deg med å holde et hus rent hele tiden. Hvordan kan dette hjelpe deg med å oppnå balanse mellom arbeid og liv? Vel, å våkne opp i et rent hus kan få deg til å føle deg mer motivert for å starte dagen (og du kan kanskje komme ut døren raskere og arbeide for å takle din oppgaveliste før).

→ Huset som renser seg: Kraften til en ukentlig rengjøringsplan

Det kan hjelpe deg å sove bedre - og føle deg best

Å få en god natts søvn kan hjelpe så mange områder av livet ditt. Arbeids- / livssaldo er en av dem, fordi når du føler deg mest hvilte, vil du jobbe bedre og få jobben raskere. Du kan også føle at du er mer kreativ og produserer bedre arbeid, noe som gjør at du føler deg bedre om jobben du gjør, og lar deg føle at du kan legge arbeidet bort lettere for å nyte tiden din unna jobben.

→ The Healthy Home Project: Våre beste tips og råd til å sove godt

Det kan inspirere deg til å forfølge dine hobbyer mer

Noen ganger kan en stor del av å ikke føle at du har jobb / livsbalanse - følelsen av at arbeidet tar over hele livet - bare ikke har noe annet som du virkelig elsker å fylle opp arbeidstiden din (slik at du fyller på jobben) . Men å gjøre ditt livs container større - fylle tiden med mer enn bare arbeid og rengjøring - kan få deg til å føle at du har en bedre balanse med arbeidet du må gjøre.

Så finn en hobby du virkelig elsker, og bruk hjemmet ditt for å hjelpe til med å støtte den hobbyen, ved å utarbeide et område for å gjøre den hobbyen i, holde hobbyforsyningen organisert, lett tilgjengelig og kanskje til og med synlig. Og så hvis hobbyen din er en der det er et visuelt utfall, henger resultatene av hobbyen din i og rundt hjemmet ditt, slik at du kan bli påminnet om at det er mer i livet ditt enn bare å jobbe.

→ Fitting i moro: Real-Life Rooms Rocking Small Hobby Spot

Det kan hjelpe deg med å underholde venner, slik at du blir distrahert fra jobb

En måte å oppnå mer jobb / livsbalanse på er å tvinge deg selv til å komme seg unna å tenke på arbeid (men tvinge deg selv på en måte som ikke bare er Netflixing). Og du kan gjøre det ved å holde en vanlig samling av venner hjemme hos deg hver uke eller hver måned. Fra bokklubben til sci-fi filmkveld til et uformelt cocktailparty, ved å lage en begivenhet du er vert for en vanlig del av alles kalender, er du låst inn i den og kan ikke finne en grunn til å jobbe. Hvordan kan hjemmehjelpen din? Du kan fokusere på å skape et rom hvor du kan passe folk inn for å underholde og gjøre det komfortabelt og innbydende.

→ Break the Ice: 8 tips for å lage en Chattier, Cozier, Comfier Living Room

La ditt hjem gjemme din teknologi

Du kan jobbe med hjemmet ditt for å skjule teknologien din, slik at du ikke alltid er tvunget til å sjekke inn på jobb selv når du ikke er der lenger. Ved å skape spesielle steder utenfor mobilen for mobiltelefonen og den bærbare datamaskinen for å leve når du kommer hjem, betyr det å styrke ideen om å plassere mellom arbeidsdagen og hjemmeaften din. Dette kan hjelpe deg til å føle deg mer balansert ved ikke å være visuelt påminnet om at det fortsatt er arbeid som skal gjøres.

→ Utenfor Sikt, Ulemper: Skjul Away Tech