5 måter Smarte mennesker overlever en lang pendling
Anonim

Roger & Chris 'Bold, eklektisk og velsmakende 160 år gammel viktoriansk

Den gjennomsnittlige daglige pendlingen i USA er 45 minutter lang, ifølge Citi's ThankYou Premier Commuter Index, og enda lenger i store byer (rundt 55 minutter hvis du er i San Francisco eller LA, 64 minutter i Chicago og en hel 73 minutter for New Yorkers). For mange av disse megapendlere, er det ikke et alternativ som beveger seg nærmere arbeid eller endring av jobber. Så hvordan klarer du deg? Her er 5 ting smarte reisende å forbedre en lang pendling hjemme.

De gjør matte.

Enten du snakker om gasspenger eller t-banepass, kan en lang tur til jobb være dyrt ($ 2600 i året i gjennomsnitt). Smart pendlere gjør matematikken for å bestemme hvordan man får den beste verdien. Koster det mindre å kjøre halvveis og ta toget inn, eller å kjøre hele veien og parkere sentrum? Penger kjøper ikke lykke, men en torturøs pendling kan gjøres mer utholdelig når du barberer ekstra besparelser fra toppen.

De studerer sin pendling.

Femten minutter kan gjøre eller ødelegge dagen din. Når du har litt fleksibilitet, kan du prøve små variasjoner i ruten, for eksempel å gå hjem eller på kontoret 30 minutter tidligere eller senere enn vanlig. Små endringer - som å fange et tidligere tog eller reise med en annen bølge av drivere - kan faktisk gjøre drastiske forskjeller i total reisetid.

De gjør pendlingen forutsigbar.

Den første årsaken til pendlere stress er ikke raseri, økende kostnader eller til og med lengden på pendlingen din - det er uforutsigbarheten, ifølge en studie fra Polytechnic University i Brooklyn. Så lær en rute som tar ukompliserte og upopulerte bakveier i stedet for forsinkelsesveilige motorveier.

De finner verdifull underholdning.

Tiden flyr når du har det gøy (og lærer noe). Ikke bare slå på radioen. Bruk din pendlingstid til å gjøre noe personlig berikende, for eksempel å lytte til en lydbok eller interessant podcast.

→ Verdt en hør denne helgen: 5 beste podcaster av (og for!) Kreative mennesker

De har plan for landing.

En lang pendling slutter ikke det andre du går gjennom inngangsdøren. Mange mennesker trenger fortsatt tid til å dekomprimere før de er klare til å hoppe inn i livet hjemme. Så kommuniser dine behov - stille, alene tid, et hus uten uventede gjester - til de menneskene du bor sammen for å gjøre en grov pendling lettere på alle.