5 ting fra 2018 Emmy gavepose som gir oss stor FOMO
Anonim

Uansett om en celeb tok hjem et trofé (eller en forlovelsesring!) Fra i går kvelds Emmy Awards (ICYMI: The Marvelous Mrs. Maisel vant fem), forlot de absolutt ikke tomhendt.

Emmy swag bag er en av fordelene til å være presentatør eller nominert på prisutdelingen, med produkter og ferier som er oppmerksomhetsverdige. I 2016 var det $ 1000 plastikkirurgi gavekort og en tur på Belmond La Samanna i St. Martin. I 2017 var et Infinity Membership og gratis ferie fra Exclusive Traveler Club i blandingen.

Og i forhold til tidligere gaveposer, skuffet dette året definitivt ikke. Fra en 3-natters opphold på en luksus safari opplevelse til høy kvalitet bagasje for å pakke ting for turen, er ingen nominere uten gevinst.

Se nedenfor for de elementene vi for øyeblikket sverger over.

1. Jabra Bluetooth-hodetelefoner, $ 49.99

Disse lette hodetelefonene er komfortable, kobler til alle Bluetooth-klare enheter, og kan vare opptil 8 timers bruk (de har selv gjort vår beste liste).

2. Delsey Utvidbar Spinner koffert (Blå), $ 119.99

Denne vesken har fire dobbeltspinnhjul for enkel transport og et unikt aluminiumrammesikringssystem for maksimal sikkerhet under dine reiser.

3. Zenni Optisk UV + Blå Lys Blokkerende Briller, $ 6, 95- $ 45, 95

Disse brillene kommer i et bredt spekter av stiler og farger, slik at kundene kan velge det beste valget som passer deres smak samtidig som de får den ultimate øyevern.

4. 23andMe DNA Kit, $ 99

Fra helse til forfed og trekk, kan dette populære DNA-settet som følger med et hjemme-spyttkit, grave dypt inn i familiens historie.

5. 3-natt luksus Safari Camp Stay, (varierer i pris)

Fordi det alltid er en ekstravagant tur inkludert i swagbagen som gir oss stor reise misunnelse.

Apartment Therapy støtter våre lesere med nøye utvalgte produktanbefalinger for å forbedre livet hjemme. Du støtter oss gjennom våre uavhengige utvalgte lenker, hvorav mange tjener oss til en kommisjon.