5 Savvy Travel vaner av Inflight MVPs
Anonim

Den glamorøse gylne alderen på flyruter er langt borte, men noen dyktige reisende er fortsatt champs ved å komme fra punkt A til punkt B uten ruffende fjær underveis. Hva er deres go-to-vaner som du kan kopiere? Disse!

De rack opp lojalitet

Noen av de passasjerene som lounger i første klasse betalte ikke for sitt pricy sete, de oppgraderte. Uansett hvor mye du reiser, er det alltid en god idé å melde deg på et lojalitetsprogram. Hvorfor ikke tjene kreditt for noe du må betale for uansett. Noen ganger er det bare å være medlem å få deg fordeler som andre ikke (som en gratis kontrollert veske eller sikre et romslig sete i avkjørselen), selv om du ennå ikke har racket opp nok miles for en gratis flytur.

De velger ikke-stinkende snacks

Hva er nummer én måte å fremmedgjøre din setekammerat? En uskyldig liten tunfisk fisk sandwich. For all del må du pakke snacks (spesielt lave natriumalternativer for å unngå flyblod), men gjør dem lett å spise og duftfri! Husk at luften i hytta er luften du vil ALLE sitte fast i for resten av flyet ditt, så følg det i overensstemmelse med det.

→ 15 Beste Ryggsekk Snacks for bilferier og flyturer

De cram en carry-on med nødvendigheter

Jeg vil aldri glemme min setemann på mitt siste langrennsflyvning. Han rullet inn akkurat som dørene lukkede, åpnet på seg og fjernet varme sokker, øreplugger, en pute, teppe og søvnmaske og hans favorittmerkede te. Så kom han ut i de neste seks timene mens jeg så på dårlig TV og ønsket at jeg hadde prepped for flyet som han gjorde. Han gjorde sin treneropplevelse føler seg første klasse hele veien.

De er uhøflig høflig og munter

Ingen liker å bli forsinket eller ulempet av problemer, men det skjer. Ønsker du å være den personen som klager over det og legger til allians elendighet eller vil du være den rolige, innsamlede som lindrer stemningen ved å vise nåde under tvang. Prøv å prøve å ikke snap når du har dårlig reiseflaks. Folk du roper på er ikke feil, og de kan til og med ha kraft til å hjelpe deg med å løse problemet ditt hvis de føler det som det. Ikke fremmedgjøre dem.

De bruker litt mer når det er verdt det

Vil du hoppe fra en ut-av-veien-flyplass til en annen mens du zig zag deg til din betegnelse? Selvfølgelig gjør du det ikke. Du vil komme dit. Så automatisk å klikke på den billigste billetten på listen er ikke hele bildet. Pass på at du visualiserer dagen med hvert fly, når du må være på flyplassen, hvor mange ganger du må dra din carry-around rundt Houston, når du endelig kommer hjem om natten - før du gjør billettvalg . Det kan være verdt en ekstra få dollar for å spare deg for mye arbeid.

Hva mer gjør du, dyktige reisende? Søle!