5 Messer du burde faktisk være takknemlig for
Anonim

Livet handler om hvordan du reagerer på det. Du kan oppdage en vask full av skitne retter og rom etter rom med unmade beds og tenk, "Dette stedet er en gris stykke!" Eller du kan se de små messene som et tegn på hva de egentlig mener: Livet er bra akkurat nå.

Ja, å holde et ryddig hjem er noe vi alle ønsker å jobbe for. Og ingen sier at du skal gi opp og la leiligheten din falle for å shambles. Men når livet uunngåelig kommer vekk fra deg og du befinner deg midt i et ryddig hjem, prøv å huske hva disse messene egentlig betyr.

  • En vask full av retter betyr at alle har mye å spise. Og hvis du er en av folkene som prøver å spise ute mindre, vil du sannsynligvis spise sunnere og spare penger også.
  • Unmade beds er bedre i bunter - et søppel av ubedagte senger betyr at du deler ditt hjem med kjære. Du er godt rustet og holder deg varm om natten.
  • Klesvask betyr at du har nok til å ha på deg. Du har klær som passer og forhåpentligvis at du har det bra ut.
  • Leketøy strødt rundt er et tegn på at barna dine er lykkelige og sunne. Ditt hjem var renere før barna, men nå er det mye mer kjærlighet.
  • Dyrehår på møbler betyr at mens du prøver å holde ham av sofaen, hadde hunden din en flott ettermiddagslur i et veldig behagelig sted. Bare en liten måte å betale ham tilbake for det lojale fellesskapet.

Når du har tatt et øyeblikk for å snu din oppfatning og kommet inn i en mer takknemlig tankegang, kan det hende du finner det lettere å hoppe inn i et rent feie. (Og når du er klar, så er Apartment Therapy beste rengjøringsråd, tips og ideer.)

Hva er det du er takknemlig for?