5 Kickstarter Hjem Produkter Vi har tatt vårt øye på
Anonim

For denne ukens dose av "Hvorfor tenkte jeg ikke på det?" "Her er fem fremadrettede prosjekter på innsamlingsstedet Kickstarter som potensielt kan endre måten du vasker på, vasker og underholder katter.

Hvis du føler noen av dem, bør du vurdere å støtte disse prosjektene for å få se dem komme til lys.

Vàs Modular Vertical Planter

Pyramidformede lommer laget av filt betyr at plantene dine kan puste, flytte luft og ekstra fuktighet unna. At de er veggmonterte, gjør dette til en fantastisk løsning for en kjøkkenkrydds hage eller bare noen som ønsker å holde en hage i et lite rom.

Fishbone Ladestasjon

Del USB-hub, deltabord arrangør, og bare en god all-around-løsning for å holde ledninger under kontroll på skrivebordet, landingsstripen eller kjøkkenbordet.

Katris Cat Scratcher

Disse Tetris-lignende modulære katteskraper-seksjonene kan omkonfigureres til et dusin forskjellige design som også gir deg dobbelt betjening. Bruk Katris som bokhylle / kattpost, eller et salongbord / kattpost, eller en vegginstallasjon / kattpost. Mulighetene er endeløse! (Så lenge en av dem er en kattpost.)

KLUD Daily Kitchen Cloths

Ifølge Kickstarter-siden er kjøkkenduken 200.000 ganger smussere enn toalettstedet ditt. For å minne deg og familien din om å rengjøre dem oftere, er dette syvdelte håndkleet sett med tagger for hver dag, akkurat som undertøyene dine (dere bærer dem fortsatt, ikke sant?).

Intelligente Hangers

Vitenskapelig faktum: De fleste har en skummel haug som heter "klærskylling" der klær går mellom skapet og hampen. I stedet la klærne på hengeren og holde øye med slitasje mellom vasker med disse roterende hengekoder.