5 internasjonale boligbytte og gjestfrihetstjenester
Anonim

Boligbytte nettsteder tilbyr mulighet til å handle ditt eget hjem med noen andre for en ferie periode. Det er en en-til-en-avtale, og du sparer penger ved å unngå overnattingskostnader, selv om du må betale medlemsavgift. Gjestfrihetsklubber er litt annerledes. De er vanligvis ideelle organisasjoner som ikke kan belaste medlemsavgift, men gir bare beininformasjon uten bilder. De lar deg generelt gjøre ordninger for å holde seg som gjest i andres hjem og vice versa, og kvalifikasjoner for medlemskap varierer i henhold til organisasjonen. Hvis du vurderer å se verden på denne måten, har vi avrundet 5 nettsteder som kjører spekteret

.
  • HomeExchange.com: En av de største internasjonale databasene for boligbytte, koster dette nettstedet omtrent $ 100 for et års medlemskap, pluss ytterligere $ 50 for eventuelle andre boliger du ønsker å liste. Som medlem kan du liste din egen leilighet og finne et sted å bo i 127 land over hele verden.
  • Intervac Internasjonal Boligbytte: Intervac tilbyr hjembyer i over 50 land, og et års internasjonalt medlemskap er $ 95. Du kan liste opptil 3 boliger uten ekstra avgifter (i motsetning til bare en på Boligbytte).
  • Hjem Link: Home Link tilbyr medlemskap i deres boligbytte tjeneste for $ 100 i året. Oppføringer for eventuelle ekstra hjem er $ 15, og du kan bla gjennom oppføringer i 72 land. Det har eksistert siden 1953.
  • Hospitality Club: Hospitality Club er en frivillig organisasjon som tilbyr gratis medlemskap for folk som ønsker å bli som gjester i hjem i andre land. Du trenger ikke å liste ditt eget hjem, men du må følge organisasjonens medlemsskapsregler. Oppføringer viser vanligvis ikke bilder - grunnleggende overnatting informasjon er gitt i medlemmets profil.
  • Servas International: En internasjonal NGO, Servas gir muligheten til å være vert for reisende eller finne vert for to eller flere netter i over 100 land. Den ble grunnlagt i 1949 med oppdraget å fremme toleranse og fred. Det er en søknadsavgift og sikkerhetsscreening som tar minst 4 uker.
  • For førstehånds vurderinger av Boligbytte og Hjemmekobling, se dette innlegget.

    Foto: Barcelona Leilighet fra Habitat (et annet flott innkvarteringssted)