# 45 - Davids Precise Stripes
Anonim


Til konkurranseside og alle innlegg

Navn: David
Sted: Dallas, Texas
Type: 780 kvadratmeter loft / Eier

Hvorfor bruker jeg farge: Med et 12 fot høyt 35 fot lang mareritt, feil, vegg å male, å finne de perfekte farger gjennom maling sjetonger eller magasinannonser, var det bare ikke realistisk. I det minste for meg, å finne de riktige farger krever prøve og feil en periode med å male og leve med fargen til jeg endelig finner den perfekte passformen.

Jeg prøvde hvitt. For kunstgalleri. Geit blod rødt? Venner nektet å komme over. Havskum grønn? Halv dag så det ut hvitt, og om natten grå. Kjedelig.

Hva med striper? Kanskje noen forskjellige nyanser av brun, og deretter legge til et sjokk av rosa emalje! 60 timers taping og maleri senere ser jeg på den veggen hver dag med et stort grin på ansiktet mitt. Det er derfor jeg ville gjøre det hele om igjen om et minutt! Eller i hvert fall om et år eller to ...

2 Gode fargetips:

1. Du kan oppnå meget presise striper ved hjelp av et lasernivå (den typen du midlertidig kan feste på overflaten) og malerenes tape. For å få nær perfekte striper, etter å ha påført båndet, kjør en teskje langs hele lengden, på begge sider av båndet, med stort trykk. Dette forhindrer nesten alle blødninger mellom farger.

2. Bruk stripe med høy kontrast (og høyt drama), bruk forskjellige malingslakker for hver stripe: Inkluder emalje, halvglans og matt på en vegg!

2 Gode fargematerialer:

1. Jeg tror mote og tekstil designere har fantastiske øyne for farge. Menns bånd er som mini-fargeprøver for flotte fargekombinasjonsideer.

2. Bare glancing rundt kontoret mitt, regnet jeg 25 forskjellige nyanser av grønt! Jeg tror at selv amatør øyne som min kan lære mye om farge bare ved å være mer observant og merke fargen i hverdagens gjenstander du omgir deg med.