4 Movie & TV Show Tech Pet Peeves som kjører oss gale
Anonim

Forbedre. Forbedre. Forbedre. Se at refleksjon i offerets øye med en skygge i et speil? Vi har vår morder! Nedenfor deler vi med deg våre minst favorittfilm og TV tech travesties og vil gjerne høre din.


Forbedre Dette må bli en av de største kjærlighetene til en TV eller film som ser på erfaring der lab techie ser en potensiell mistenkt eller detaljert på et galskapskamera og ledelsesforskerens ordre, "forbedrer" flere ganger til de kommer nær nok og bildet skifter plutselig og de drepte blir åpenbart! Selv om det er sant, kan du få noen anstendige resultater i forbedring, de beste resultatene kommer fra gode videokilder, og kameraer med lav oppløsning garanterer absolutt ikke høy kvalitet bilder. CSI er beryktet for deres nesten støtende bruk av zoom. Vi utelaster CSI: Miami fordi Horatio Caine meme er fantastisk og lett tilgjengelig.


Rotasjon : Når ondskapene i Statens Enemy roterer rundt Will Smiths handbag tilbake i 1998, lo vi utrolig på høyteknologiske evner. Da viste NFL seg med EyeVision-teknologien, og vi sa "Woah, de kan faktisk gjøre det!" Men i virkeligheten krever NFL-systemet 30 kameraer med bestemt settavstand og sofistikerte algoritmer som alle jobber sammen for å gi oss muligheten til å rotere en stillbilde fra en video. Det er usannsynlig at dameundertøyet hadde riktig utstyr for å gjøre det, men teknologien eksisterer og blir bedre hver dag.


Tilgang til alle sikkerhetskameraopptak : TV og filmene vil ha oss til å tro at hvert eneste sikkerhetskamera i verden er koblet til noen supernettverk og tilgjengelig av lovhåndhevelsesbyråer (og skurkene) hvor som helst, når som helst. London, kan imidlertid være en annen historie - yikes! Deja Vu klarte selv å vri seg samtidig som han fikk tilgang til HD-opptak fra hvor som helst.


Mulighet for å koble til hvilken som helst datamaskin eller et nettverk : Enten det er over internett med et flott grafisk grensesnitt som er bygd inn for dem som tilfeldigvis prøver å hacke systemet, eller ved å bare plugge en uspesifisert kabel direkte inn i en datamaskin eller et nettverk. Sikker på at det er bakdører og måter å få tilgang til sikre datamaskiner, og de er hacket hele tiden, men disse utviklerne er sikker på at de ikke programmerer fancy grensesnitt for deg, og sjansene for at det er spesifikke rutiner og grensesnitt for dine falske planer som for eksempel lukning av heiser eller endring av hvert enkelt trafikklys i en planlagt sekvens lyder usannsynlig. Hvis det er, vil vi gjerne høre ellers. Uavhengighetsdagen virusopplasting var den verste lovbryteren av dem alle.

Del med oss ​​din favoritt TV-show og filmteknologi ... eller kanskje din tech pet peeves nedenfor!

MER FILM, TV & TEKNIK PÅ LEILIGHETER
• Få utseendet: Iron Man / Tony Starks Man Cave
• Hellige Batcave, Batman! Bat Tech Gjennom Tider (& Tights)
• Filmer Møt den virkelige verden: Filmteknologi kommer til hjemmekontoret
• Top 10: Home Tech i filmer vi vil gjerne se i Real Life One Day
• Våre favoritt-telefoner fra popkultur, film og TV

(Bilde / Video: CBS; Touchstone Pictures; Twentieth Century Fox)