4 enkle ting å gjøre nå for å gjøre livet ditt bedre i desember
Anonim

Sa du egentlig bare ordet "ferier?!?"

Har ferien ferien langt unna? De vil være her et blink. Vi sier ikke det for å stresse deg ut. Faktisk, med å begynne med noen av disse tingene vil du nå forhindre deg i masse stress (og sannsynligvis spare deg for penger) nedover veien.

Start din gave liste

Du vet allerede at du skal være gaver til ikke bare din familie, men også kolleger eller klienter i ditt profesjonelle liv. Hvis du begynner å få en ide om hvor mange og hvilke typer gaver du trenger , kan du holde øye med passende ting som du lever ditt vanlige liv i de neste månedene. Du kan til og med være i stand til å stalkke bestemte ting når de er på salg, i stedet for å vente til alle andre får tak i dem også, i ferien.

→ Lykkeligere helligdager: 8 tips for stressfri gavebutikk

Kjøp din reise

Ikke vent til det er for sent (eller super dyrt) å kjøpe flyreiser for feriereiser. Det anslås at 54 dager før (gi eller ta) er en ideell dag å kjøpe en flybillett for å få en god avtale. Også spør sjefen din for dagene av nå!

→ Når du skal bestille feriereiser

Test en oppskrift eller to

Kanskje du lovet i fjor var det siste året du skulle lage den 15-trinns souffléen til juledag. Nå er det flott å begynne å teste ut andre alternativer. Vi har en tendens til å bli oversatt med tungt, ferie mat kommer desember, men i september er en testkake en velkommen godbit, og du har tid til å nyte prosessen, i stedet for å bli stresset av tidstrykk.

→ Kitchns oppskriftssøk

Adresse budsjettet

Hvis du vil føle deg flush med litt ekstra penger denne sesongen, begynn å sette bort bare litt ekstra over en lengre periode. Det betyr at start nå! Å spare opp før ferien bruker, vil hjelpe deg å være så mye mer avslappet når du får tilbringe pengene (og det er så mye bedre enn å prøve å betale det etter at gaver er åpnet).

Har du sparket deg selv i fjor for ikke å starte tidlig nok i et bestemt område? Fortell oss hva du skal gjøre for å bli prepped, stress-free.