Hvor praktisk å lagre pakker T-skjorter
Anonim

Produkter og andre kjøp vi tar fra butikken i T-skjorte-pakker. De er praktiske og fortsatt nyttige i økonomien. Bare hvordan man lagrer disse pakkene, fordi de har akkumulert, tar opp mye plass og gir inntrykk av forvirring på kjøkkenet.

Vertinne holder vanligvis plastposer på kjøkkenet i en separat skuff eller på en hylle. Stakket i en haug ser de ikke veldig attraktive ut og opptar for mye plass på kjøkkenet. Dette er ikke alltid praktisk. Nedenfor er en av måtene å kompakte og beleilig brette plastposer og T-skjorter.

Vi retter emballasjen på en flat, glatt overflate (for eksempel på et bord eller en kjøkkenhylle), glatt den bort fra bunnen og dermed fjern overflødig luft fra den. Deretter bretter du pakken sammen i halv for å koble de ytre kantene som håndtakene ligger på. Deretter brettes en annen to eller tre ganger i retning fra brettet til kantene. dvs. Vi bøyer pakken på en slik måte at en smal stripe viser seg. Vi pakker den resulterende stripen på to fingre, holder bunnen av posen mellom dem. Vi vri stropphåndtakene og kaster den resulterende sløyfen på pakken såret på fingrene. Hele arbeidsordenen er presentert i figuren.

De resulterende flerfargete rektangler fra posene kan lagres i enhver beholder, for eksempel i en plastbeholder, en liten boks med papp eller en vanlig glassburk. Så kjøkkenet vil være i orden, og pakker, om nødvendig, vil alltid være til stede.