Hvordan velge en madrass for en dobbeltseng
Anonim

Folk som bestemmer seg for å oppgradere sitt soverom sett, kan bli møtt med spørsmålet: Hvordan velge en madrass for en dobbeltseng? For å finne riktig svar på det, er det nødvendig å ta hensyn til en rekke faktorer, som for eksempel en persons vekt, høyde, produktpåfylling, etc.

For å velge madrassen for en dobbeltseng, bør du være oppmerksom på hovedtyper av dette objektet, deres forskjeller, fordeler og ulemper. Til dags dato er det flere typer madrasser: • klassisk (vår);

 • fjærer;

 • Ortopedisk.

Alle listede typer er de viktigste, og hver av dem er delt inn i flere typer. Så, for eksempel, hvis vi snakker om klassiske madrasser, så er det produkter med avhengige og uavhengige vårblokker. I sistnevnte tilfelle er hver vår pakket i en separat pose, noe som reduserer risikoen for rust. Også madrasser med uavhengig fjærblokk holder ikke sammen.

Springless madrasser er lettere enn andre analoger på grunn av den forenklede utformingen, der det ikke finnes metalliske elementer. Det finnes mange typer slike produkter, og alt avhenger av materialet som fyller madrassen. Det billigste alternativet er skumgummi. Men over tid ruller den ned, mister sin luftighet og blir ubehagelig å sove på den.

Fra andre fyllstoffer kan bli oppført: • naturlig / kunstig latex;

 • kokos fiber;

 • bomull;


 • sau ull, etc.

Ortopediske madrasser for dobbeltsenger skiller seg fra andre ved at de støtter den naturlige posisjonen til ryggraden under søvn eller hvile. Slike produkter er nyttige for alle, men mest av alt vil være nyttig for folk som har problemer med ryggen.

Hvordan velge en madrass for en dobbeltseng 1. Bestem størrelsen på madrassen. Produktet skal passe tett på sidene av sengen.

 2. Vurder stivheten av madrassene. For personer som ikke har en vekt på over 60 kg, egner seg myke madrasser, og de som veier over 95 kg - hardt. Hvis vekten varierer mellom disse tallene, bør du velge en madrass for en dobbeltseng med middels hardhet.

 3. Husk fyllmadrassen. Hvis det er naturlig, bør du sørge for at det ikke forårsaker en allergisk reaksjon.

 4. Ikke glem produsenten. Sjekk med konsulenten hvilket merke som anses mest pålitelig.