Stol seng: stol eller seng?
Anonim

Husene i den gamle bygningen, som fortsatt utgjør en stor del av boligmassen, skiller seg ikke ut av romslige leiligheter, og til og med fire-roms leiligheter sjelden overskrider 80 kvadratmeter. Derfor er multifunksjonelle polstrede møbler, som for eksempel en stol-seng, i stor etterspørsel blant borgere som bor i slike leiligheter. Produsenter skal møte kunder og tilby et veldig stort utvalg av transformerende stoler.

Fordelene med stol-sengen


Seter av polstrede møbler, inkludert sofaer og ikke-foldbare stoler, i hus bygget i henhold til gamle design, kan bare plasseres i stuer, og til og med da ikke i det hele tatt. Derfor foretrekker mange mennesker å bruke mer funksjonelle og allsidige stoler i det indre av små rom, hvor om kvelden du komfortabelt kan sitte foran TVen, og utvide den for natten, og omdanne den til et komfortabelt soveplass.
Dette lettomformede møbelverket gir deg mulighet til å få "to i ett" - en stol og en sofa, ved å bruke den i en eller annen form etter behov. En stol-seng kan plasseres i alle rom og på kjøkkenet, hvor en sen gjest kan få et komfortabelt opphold på den. Et par stoler vil spare plass i et lite barnerom hvis det er to barn som bor i den. Pålitelig treramme og høy kvalitet fyllstoff vil gi en flat overflate, som er nødvendig for at barna skal skape skjelettet på riktig måte. I tillegg er en stol-seng et røverkjøp for de som sparer penger, fordi de koster mindre enn sofaer og senger, og i form av komfort og bekvemmelighet er de ikke dårligere enn dem.

Hvordan velge en stol seng


For at dette møbelet skal beholde sin presentasjon for lengre tid og tjene deg trofast, behandle ansvarlig etter eget valg. Først bestemmer du hvor du legger stolen og gjør de nødvendige målingene for å passe den på dette stedet, med muligheten for omformingen. Hoveddelen av setene foldes fremover, men det finnes modeller som kan foldes sidelengs, og fjerner en av armlene. Størrelsen på stolene i montert tilstand kan også være svært forskjellig - det er store brede stoler som kan kalles mini-sofaer, men det er også mindre stoler.
Hvis du planlegger å bruke stolen til sovende ofte, vær spesielt oppmerksom på fyllstoffet - det avhenger av hvor lenge stolens overflate i utfoldet tilstand vil opprettholde sin originale glatte form. Et annet krav til kvaliteten på fyllstoffet vil være hypoallergen, det vil gi en polstring av polyester eller skumfyller.
Det er viktig at stolen på stolen var holdbar og sørge for flere folding og folding av strukturen. Vanligvis er det tre eller metall. Hvis tre brukes til fremstilling av rammen, bør den være av massivt tre - bøk, eik. Pine rammer er svært skjøre, så vel som rammer fra et sponplater som det er krav på og med hensyn til miljøvennlighet.
Vær oppmerksom på transformasjonsmekanismen. Både "trekkspillet" og de uttrekkbare mekanismene er ganske pålitelige, men setene med uttrekkbar mekanisme vil være litt lavere.