Tips 1: Hvordan reparere en tredemølle
Anonim

I tilfelle av tredemøllefeil, er det først å kontakte servicecenteret eller forhandleren gjennom hvilken du kjøpte maskinen. Men før du hevder en sammenbrudd, er det verdt å forstå hva årsaken til tredemøllefeil er, det kan hjelpe til med å reparere det.

instruksjon

1

Ofte trenger hele enheten ikke reparasjon, da de fleste komponenter mislykkes i de fleste tilfeller. For å erstatte den defekte delen, finn ut tredemøllens modellnummer og serienummer, samt feilnummeret for å fastslå årsaken til problemet.

2

Feilnummeret vises som regel på tredemølle displayet. De fleste simulatorer har samme type alfanumeriske kodekombinasjoner, men hvis feilmeldingene som er oppført nedenfor, ikke samsvarer med de som vises på skjermen på enheten din, se instruksjonene for tredemølle. E1-melding betyr hastighetssensorfeil. I dette tilfellet trekker du ut strømledningen fra stikkontakten og fra sporet, vent 1 minutt og slå på strømmen. Hvis driften etter operasjonen ikke har kommet tilbake til driftstilstanden, må du kontakte serviceavdelingen eller forhandleren for service og informere dem om feilkoden. Meldinger E6 og E7 snakker om en motorfeil. Prosedyren er den samme som med feil E1.

3

Før du kontakter serviceavdelingen, må du ikke glemme at sporet er feil på grunn av den automatiske aktiveringen av beskyttelsesmekanismen, som finnes i alle enheter av denne typen. Tredemølle kan stoppe hvis den tillatte belastningen har overskredet normen. For å fortsette å bruke enheten, trekk ut strømledningen fra sporet, trykk deretter sikkerhetsbryteren (vanligvis sikkerhetsbryteren) og koble strømledningen til sporet. Vær oppmerksom på at tredemøllen automatisk slutter å fungere hvis den er koblet til nettverket i mer enn seks timer på rad. (På enkelte modeller varierer den automatiske avbruddstiden fra 3 til 5 timer). For å starte sporet igjen trekker du ut strømledningen, og etter noen minutter kobler du enheten inn igjen.

4

Hvis de ovennevnte operasjonene ikke har gitt noen resultater, og tredemølle fortsatt ikke fungerer, bør du kontakte fagpersoner, da selvreparasjon kan påvirke den videre driften av enheten negativt. Ring ditt servicesenter og oppgi modell, serienummer og feilkode på displayet.

  • hvordan fungerer tredemølle

Tips 2: Hvordan reparere en bryter

For å rette opp situasjonen når lysekronen begynte å skru på hverandre, er det ofte nok skolekunnskaper i fysikk. Det viktigste er å nøye følge sikkerhetsforanstaltninger.

Du trenger

  • - skrutrekker
  • - tanger,
  • - tester eller sonde.

instruksjon

1

Før du fjerner bryterens kroppsdeksel, slå av strømbryteren eller fjern pluggene.
Når du har fjernet dekselet med en skrutrekker, må du nøye kontrollere ledningene til bryteren. De bør være uten spor av brent isolasjon og godt klemmet med skruer. Rør dem for å sikre kontakthetthet. Vri bryteren, kontroller for å se om de tilsvarende delene når slutten under påvirkning av fjæren.

2

Hvis utad ser alt ut, er det mulig at det er en åpen krets på delen til bryteren. For å sjekke denne versjonen, bruk en vanlig lyspære sonde. Det er en patron med en minstekraftpære med to utgående isolerte ledninger på 10-15 centimeter. De løse enden av ledningene er bare 5 mm. Skru av støpselene en stund eller slå på sikringene. Berør endene på lampesonden til bryterens klemmer. Hvis lampen på proben lyser samtidig med lampen på lysinstrumentet som betjener bryteren, er problemet i bryteren. Hvis ikke, er det en pause et sted i kjedeavsnittet, og en profesjonell elektriker bør gjøre denne reparasjonen. Spesielt hvis ledningen er gjemt under gipset.

3

Hvis det er et problem med slitasje på bevegelige eller stasjonære plastdeler, skal du bare bytte bryteren med en ny. For å gjøre dette, løsne skruene og løsne ledningene til bryteren. Bøy dem forsiktig. Skru deretter skruene som fester bryterlegemet til tre- eller plastbakken, og fjern bryteren . Installer en ny bryter, helst av samme type, og hold kontakten fast. Fest dekselet.

4

Hvis du ser at isolasjonen er brent, har ledningen endret sine fysiske egenskaper - den har blitt tynnere eller helt utbrent - kutte de skadede delene med tanger eller sideklippere. Vel, når bryteren eller uttaket har en ledning av ledninger i form av en loop - spesifikt igjen for slike situasjoner. Hvis dette ikke er tilfelle, må du flytte bryteren på veggen. I dette tilfellet må du rette et lite område av gips. På det forberedte nye stedet, spik eller fest bakstykket til skruene, og skru deretter bryterhuset på skruene. Trimmes til ønsket lengde fra isolasjon av ledningsledningen til klemmene på bryteren og klemmen. Fest dekselet.

Vær oppmerksom

Pass på å finne ut årsaken til overbelastningen på denne delen av kretsen, og fjern den ved å fjerne eller bytte ut den vanlige enheten.

Tips 3: Fordelene med trening på tredemølle

Tredemølle er en utmerket simulator som bidrar til å opprettholde kroppens skjønnhet og helse. I tillegg kan du miste vekt med det. Fordelene ved å kjøre på tredemølle er åpenbare. Det er viktig å utføre opplæring.

Fordelene med trening


Når du trener på tredemølle, faller hovedbelastningen på skulderbelte, noe som lettes av aktiv vifing av armene, og benmuskler, lår og kalver jobber også hardt. I tillegg er presse- og intercostalmusklene aktivt trent.
Dette bidrar til riktig funksjon av lungene og hjertet.

Klasser på tredemølle stimulerer kroppen til å bruke oksygen effektivt. Dermed prøver celler over tid å effektivt forbruke næringsstoffer.
Det er verdt å merke seg at vitenskapelige studier har bevist: kjører perfekt fjerner stress. Så trening på tredemølle bidrar til å kvitte seg med negative følelser og aggresjon. Samtidig må man ikke glemme at stress ikke bare er en følelsesmessig utbrudd, men også overarbeidet - mentalt, psykologisk og fysisk. Langvarige øvelser hjelper kroppen å produsere hormoner av glede, øke humør og ytelse.
Også for ikke å nevne brenning av ekstra kalorier, som oppstår når du trener på tredemølle. Du kan oppnå gode resultater hvis du planlegger treningen riktig og følger de nyttige anbefalingene fra spesialister.

anbefalinger


Mange som gjør på tredemølle, holder seg til håndlister for ikke å falle og føle seg tryggere og mer selvsikker. Dette er en stor feil. Når du trener på tredemølle, ikke hold på rekkverk. Dette reduserer belastningen på beinmuskulaturen betydelig.
I tillegg holder du ryggraden, mens leirene løfter seg fremover mens du løper.

Fanger opp på tredemølle med en viss hastighet, anbefaler eksperter å velge ønsket hellingsvinkel. Det er umulig å finne en universell metode ved å velge de optimale parametrene. Hver person er individuell.
Å miste vekt raskt og effektivt, trening på tredemølle vil ikke være nok. Du bør vurdere et spesielt sett med øvelser, som involverer annet sportsutstyr eller last.
Varighet av klasser er av største betydning. Trening i 10-15 minutter vil ikke tillate deg å oppnå ønsket resultat og gå ned i vekt. I løpet av denne tiden begynner kroppen å varme opp. Trening på tredemølle tar 40-60 minutter. Denne øvelsen vil tillate deg å miste 300-700 kcal.
Hver økt skal starte med en oppvarming. Dette vil forberede musklene for hovedbelastningen. Etter det må løpene begynne i et lavt tempo, og gradvis akselerere det.

Tips 4: Hva er bedre: en tredemølle eller motorsykkel?

Kardiobelastning er en av de beste måtene for å opprettholde helsen din, gå ned i vekt, danne en god figur og trene hjertet ditt. Slike laster inkluderer jogging, svømming og annen sport, samt øvelser på simulatorer, inkludert på tredemølle eller motorsykkel. Hver av disse enhetene har sine fordeler og ulemper og er egnet for spesifikke formål og helse.

Fordeler og ulemper med tredemølle


Kjører er en mer effektiv øvelse for kroppen sammenlignet med sykling, for på dette tidspunktet er det flere muskler involvert, og noen har en større belastning. Derfor er tredemølle å foretrekke for en motorsykkel for de som ønsker å harmonisk laste kroppen sin under trening. For eksempel vil en tredemølle bidra til å bringe i form ikke bare beina og rumpe, men også magen. Til tross for at kardiobelastninger ikke kan brenne fett på et bestemt sted, da det alltid kommer ut av kroppen jevnt, er effekten av en mer tonet mage merkbar på grunn av de utviklede magesmuskulaturene, som ikke er oppnåelig på treningscyklen.
Kjører på tredemølle er mer effektiv: flere kalorier blir brent samtidig på banen enn under trening på en stasjonær sykkel. Selv om simulatorens fart- og tempoinnstillinger gjør det mulig å gjøre belastningene det samme.
Den største ulempen ved en tredemølle, så vel som bare å løpe, er en stor belastning på kneleddene. Personer med svake skjøter er kontraindisert i jogging: dette vil føre til en rask forverring av tilstanden deres. Og til og med mange erfarne idrettsutøvere med sterke knær etter flere års jogging, merker smertefulle opplevelser i leddene. Kjører trenger å gjøre veldig nøye! Først kan du bare kjøre i høy kvalitet spesialsko med en støtdempende såle og en ortopedisk innleggssåle. For det andre må du overvåke tilstanden din og i det minste hint av smerte i knærne, slutte å trene og konsultere lege.
Hvis du kjøper en simulator hjemme, må du vurdere at tredemølle gir mer støy og tar opp mer plass. I tillegg er det farligere - bevegelige tape krever omsorg og nøyaktighet.

Fordeler og ulemper med motorsykkel


Motionsykkel er tryggere enn tredemølle: den har bare pedaler som ikke kan skade. Det er umulig å falle fra en slik simulator, slik at du kan bli distrahert: se på TV, snakk på telefonen.
Treningscyklen er også mer gunstig for helse, det byrder ikke på leddene, og i noen tilfeller er øvelser på det en av de få som er nyttige for personer med visse sykdommer, spesielt med sår i ledd eller åreknuter. Også ryggraden har en mindre belastning i forhold til løping.
Motionsykkel er kompakt og tar ikke opp mye plass: noen kjøpere plasserer den på en smal balkong og trener utendørs. Det gjør ikke mye støy under arbeidet.

Tips 5: Hagebane av stein - hvilken rase å velge

Stein i landskapsdesign er veldig populær. Dette forklares ganske enkelt - det kan harmonisk passe inn i en hage, de kan ikke bare bane veier, trapper og trapper, men også brukes til å dekorere huset, fontener og uthus. Stenbanen tåler enhver last, og opprettholder det opprinnelige utseendet i lang tid. Det finnes flere typer stein som oftest brukes i landskapsdesign.

Granitt gangveier


Granitt regnes som en av de mest holdbare bergarter, som inkluderer feldspar, kvarts og glimmer. Fargespekteret av granitt varierer fra grått til maroon, noe som gjør det mulig å legemliggjøre en rekke designløsninger. En av de viktigste fordelene ved granitt over andre typer stein er at den er mest motstandsdyktig mot fuktighet og temperaturendringer.

skifer


Denne steinen har en lagdelt struktur som gjør det mulig å splitte skifer i homogene plater. Avhengig av type skifer, varierer graden av holdbarhet og slitestyrke. Hvis stenen er for porøs, blir den videre behandlet slik at utseendet opprettholdes så lenge som mulig.

kvartsitt


Quartzitt (kvartitt skifer) er en rekke skifer og er preget av et høyt innhold av glimmer. Rasen er solid og veldig holdbar, så det er vanskelig å behandle. Kvartsitt har et vakkert mønster, og nyanser kan være grå, grønn, rød eller hvit. Kvartsittspor vil vare veldig lenge, gledelig med høy kvalitet og vakkert utseende.

sandstein


Denne steinen er mykere enn kvartsitt eller granitt, men ikke mindre holdbar. Det er lett å håndtere, noe som gir noen form. Sandstenen har et rikt fargespekter - blekgul, rosa, lysegul eller grågrønn.

shungite


Denne rasen brukes ofte til registrering av hageveier. Shungitt kan være monolittisk eller lagdelt. Det monolitiske utseendet preges av dets holdbarhet og motstand mot eksterne faktorer. Fargeskjemaet er svart eller med gråtoner, men det kan være flekker av kvarts, som gir en gylden eller hvit strikke.