3 måter å få en god natts søvn (som du ikke har forsøkt ennå)
Anonim

Lauren er varm og lett Chicago Condo

Du vet alle konvensjonelle råd: Hold et mørkt rom og legg av snooze-knappen. Men for de stædige sleepers-de som tidligere ville gi opp en arm enn deres snooze-knapp - her er tre hack for å få en god natts søvn som du kanskje ikke har hørt ennå.

Bruk et ekte alarmur

Real Talk: Din smarttelefon ødelegger søvnen din. Foruten det faktum at det siste du ser før sengetid er en lyst opplyst skjerm, må jeg forestille det er også dårlig for snooze vaner. Basert på min helt vitenskapelige undersøkelse av en, finner jeg det lettere å avstemme telefonens alarmtone i halvveis enn en ringetidklokke, kanskje fordi jeg bombarderes med telefonstøy (mine og andre) hele dagen.

→ Bruke telefonen som en alarm? Her er hvorfor du bør stoppe

Ta kontakt med Sleepyti.me

Din søvn skjer i bølger hver nattsyklus av lys og dyp søvn som varer omtrent 90 minutter hver. Sleepyti.me er en enkel nettbasert sleep calculator som hjelper deg med å finne ut hvordan du våkner mellom disse syklusene. Fyll inn enten den tiden du trenger å våkne opp eller når du legger deg til sengs, og sleepyti.me vil spytte ut den andre beregningen, og sørg for at du er våknet opp i en vakker stund under litt lysende snoozing.

Tilbring dagen med et vindu

Din biologi har faktisk et ganske godt håndtak på hele denne søvntingen, og noen ganger er den beste måten å få en god natts søvn på å la hjernen håndtere det på egen hånd. Naturlig lys er en stor måte at kroppen vår mottar meldinger om når du skal våkne og når du skal legge deg til sengs, så stikker du av et vindu (eller får mye tid ute) er en god måte å holde kroppsklokken synkronisert.

Får ikke nok søvn? Sitt i nærheten av et vindu i løpet av dagen

Hvilke søvnhakker bruker du?