De 3 typer toalettpapirbrukere: hvilken er du?
Anonim

Jeg sverger at jeg ikke er besatt av bad, men denne diskusjonen kom opp under en av våre redaksjonelle møter den andre dagen. Vi tar tydeligvis våre jobber veldig alvorlig, og ingen emne er for detaljert, eller for upassende for oss å skrive om.

"Crumplers" (som vist i hovedbildet ovenfor) er djevel-kanskje-pleietyper som ønsker å komme inn og ut av badet raskt, med minst mulig oppstyr. De har ikke en konsistent metode (det er bare å tørke, folkens), men er helt komfortable med hva som helst improvisert form som deres toalettpapir tar. Crumplers sier også at den roligere tekstur av wad hjelper med å tørke.

"Mapper" er mer bevisst i deres badteknikk og bruker konsekvent flere ark med toalettpapir pent pakket i flate lag. Tynnheten, som man kan argumentere for, gir en fin, jevn, ren og kontrollert sveising. Folds tilbyr også mest mulig overflateareal, noe som er trøstende hvis du er bekymret for å berøre alt du ikke vil. Bare fold igjen, og tørk en gang om nødvendig.

"Mummy-ers" eller "Wrappers" tar det ekstra trinnet å vikle toalettpapiret rundt selve hånden. De tror også at krumplingen er for barbarer, og - uten å skjule hendene sine - tror dette er den beste måten å beskytte seg på når de tørkes. De ekstra arkene de bruker, er verdt freden i sinnet.

Så, virker noen av disse kjent for deg?