# 26: Alice og Patrick's Venice Beach Pad
Anonim

Til konkurranseside og alle innlegg

Navn: Patrick og Alice
Sted: Venice Beach, CA
Størrelse: 325 kvm / ft 1 soverom

Favorittressurs:

Craigs liste, selskaper som likvider kontor- og / eller restaurantmøbler, våre designmutter venner

.

MoMA

.

elven

.

Hva inspirerte deg?

Leiligheten er inspirert av Patricks kjærlighet til modernismen og Alice's tilhørighet for den shabby-chic estetikken hun vokste opp med. Vi samlet møblene i stykker til leiligheten følte seg riktig. Og hvert stykke var et fantastisk røverkjøp.

Stuen sitteplasser maksimerer visuell appell av tregulvene. Dette gjør leiligheten føles større og varmen til treet er en fin kontrast til krom.

Sofa-kompakten ble reddet via Craigs liste og er en fin måte å passe på en seks fots sofa i et lite rom. Det store, bekymrede speilet var allerede montert på vognhusdøren og reddet like før riving. Vi lærte at bøkene tok opp mye plass, men ikke så mye som bokhyller, så vi installerte bokhyller kuttet fra et fantastisk enkelt ark med 1 tommers tykk 17-lags kryssfiner (billig). "Ingen livredder på plikt" skiltet ble også lagret fra en brygge om å bli renovert

.

vi liker det urolige utseendet

.

og metaforen.

Det gamle (1967) nedtrekksverdenskartet gir et splash av farger i måten som bare er toksisk giftig, nå utestengt malingskanne.

Skrivebordet i soverommet er et gammelt kjøkkenbord. Det er bomullssikkert (det får mest mulig utbytte), og gir maksimal plass uten det meste av et vanlig skrivebord. Patrick gjorde sengen fra bunnen av. De to 4x12 støtter er innstilt for å gi plass ved siden av (for sko, etc.) og lagring i midten. "Nattbordet" er bare en forlengelse av bambuset som madrassen hviler på.

Design Tips:


Hvor stor en plass er, er ikke så viktig som hvor stor en plass føles

.

Jo mer gulvplass du kan se jo større et rom vil føle. Maksimer vertikal plass. Lounge sitteplasser 15 inches av gulvet og spisestue sitteplasser på 30 inches

.