10 ting produktive og organisert folk gjør før kl
Anonim

House Tour: Julia & Brunos fargerike og luftige hjem

Få det beste ut av morgentimene dine - du kommer aldri til å få dem tilbake. Og virkelig produktive mennesker vet at hvordan du bruker morgenen setter tonen for hele dagen. Gi deg selv en mid-deadline for å finne ut arbeid og hjemme, og det vil hjelpe deg med å leve en lykkelig, stressfri livsstil for alltid mer.

Her er 10 ting produktive og organisert folk gjør før kl. 12.00 hver dag:

1. De står opp tidlig.

En studie fra Journal of Applied Social Psychology fant den morgenen at folk er mer proaktive og mer villige til å iverksette tiltak enn sine nattuil-kolleger. Forskere fant at det ikke virkelig betyr noe om hvor mye du sover - hvis du kan bli en tidlig riser morgen-type (den typen som står opp tidlig i helgene, selv), vil du sannsynligvis være mer produktiv overordnet.

Å komme opp tidlig betyr også at du har mer tid til å organisere hjemmet ditt og dine tanker før du drar ut døren hver morgen. Når du kan unngå en morgenhastighet, har du tid til å sørge for at klær og sminke setter seg tilbake der de tilhører, og ikke ender opp over leiligheten.

2. De drikker vann.

Rett når de våkner, faktisk. Etter å ha gått syv timer uten å drikke noe, er kroppen din ganske dehydrert. Drikker 16 gram (eller mer) første om morgenen kan brann opp stoffskiftet og få kroppen tilbake på sporet til en produktiv morgen.

3. De spiser frokost.

Det viser seg at 31 millioner mennesker hopper over frokost hver dag. Ikke bra, med tanke på at det er en påvist kobling mellom å spise en vanlig frokost og høyere konsentrasjonsnivå og fokus.

4. De trener.

Å bli aktiv om morgenen reduserer stress og overlaster produktiviteten din. En studie utført av Universitetet i Bristol fant at ansatte som trente i løpet av arbeidsdagen, utførte bedre enn de som ikke gjorde det - hovedsakelig fordi de var i et bedre humør etter deres morgenøvelsesrutine.

5. De lager sengen.

Charles Duhigg, forfatter av boken The Power of Habit, sier å lage sengen hver morgen er "korrelert med bedre produktivitet, større følelse av velvære og sterkere ferdigheter ved å holde fast i et budsjett." Vår egen Jennifer Hunter satte sin teori til test for nylig og fant at, ja, kom hjem til en laget seng gjorde henne lykkeligere og mindre sannsynlig å gi et rot i løpet av dagen.

→ Gjøre sengetøy virkelig gjøre deg lykkeligere? Jeg fant ut

6. de rydder opp

En stabel med uåpnet post, en vask av skitne retter. Disse er små tegn på lidelse, men deres tilstedeværelse kan holde deg fri og legge til stressnivået ditt hele dagen. Organiserte mennesker tar bare noen minutter om morgenen for å fjerne rotet fra sine hjem og deres sinn.

7. De tar stille tid for seg selv.

Bare 10 minutter med meditasjon, strekk eller annen stille aktivitet setter ditt sinn rolig og gir deg ro i sinnet å være den beste versjonen av deg selv for resten av dagen.

8. De unngår digitale distraksjoner.

Det er en tid og sted for å sjekke Facebook, og om morgenen er det ikke. Ingen spør deg om å gi opp surfing helt, men for å få mest mulig ut av dagen din, lagre digitale distraksjoner om ettermiddagen, slik at du ikke angir tonen i kontortiden med en halvbevisst arbeidsflyt. En sikker måte å unngå smarttelefonfellen på er å slutte å bruke telefonen som vekkerklokke.

→ Bruke telefonen som en alarm? Her er hvorfor du bør stoppe

9. De gjør en gjøremålsliste ...

Visualisering har vært langvarig som en vane med svært vellykkede mennesker. Tenk gjennom hva en ideell dag ville se ut til deg, og lage en handlingsbar liste fra visualiseringen din. Skriv det ned og kontroller ting som du går.

10. ... så takk straks den vanskeligste tingen på den.

Spis frosken først. Resten av dagen er nedoverbakke fra da av!

Hvordan bruker du morgenen til å være produktiv og organisert?

Re-redigert fra et innlegg som ble opprinnelig publisert 9.13.15-TW

Flere innlegg i Simple Solutions

Det perfekte paret: Hvordan lage lamper fra dekorative vaser

Emergency Cleanups: Slik fjerner du blekk, vin og olje flekker

Apartment Therapy støtter våre lesere med nøye utvalgte produktanbefalinger for å forbedre livet hjemme. Du støtter oss gjennom våre uavhengige utvalgte lenker, hvorav mange tjener oss til en kommisjon.